07.09.2024.

09:49

Foto: Profimedia

Zabava

(FOTO) Kakav bezobrazluk Dženifer Lopez u ubitačnoj haljini! Tri rupe otkrile gotovo sve, a gaćica nigde!

Ona je nosila srebnu-disko haljinu sa crnim mašnama sa strane, a nigde se nije nadzirao donji veš, pa je to mnogima raspalilo maštu.

Atraktiva Lopezova, pojavila su u izdanju od koga padaju vilice, sve par dana nakon što je podnela zahtev za razvod braka od supruga Bena Afleka.

Ona je pozirala fotografima i mamila uzdahe svih prisutnih.

Informer

 

Džej Lo je došla u sklopu premijere filma "Nezaustavljivi".

Rubova haljine gotovo da nije bilo, a ni donjeg veša, jer kad se Džej Lo okrenula, svima je bilo jasno da nije želela da ništa ostavi mašti.

Svetska pop senzacija Dženifer Lopez podnela je zahtev za razvod od supruga glumca Ben Afleka, nakon dve godine braka. Njih dvoje nisu potpisali predbračni ugovor, a postavlja se pitanje kako će podeliti imovinu procenjenu na 640 miliona dolara.

Posle višemesečnih spekulacija o razvodu braka, glumica je u utorak podnela zahtev za razvod braka, a kako prenosi Dejli Mejl, njih dvoje nisu potpisali predbračni ugovor, koji bi rešio problem imovine.

Kako dalje navodi pomenuti list, kao datum razdvajanja bračnog para naveden je 26. april, a zahtev je podnet na godišnjicu braka 20. avgusta.