• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.G.

20.04.2022

16:41

MALI ĐORĐE OPET ČUJE! Prikupljena sredstva za skupi aparat, roditelji dečaka ZAHVALNI DOBRIM LJUDIMA

printscreen

Srbija

MALI ĐORĐE OPET ČUJE! Prikupljena sredstva za skupi aparat, roditelji dečaka ZAHVALNI DOBRIM LJUDIMA

Podeli vest

Šestogodišnji Đorđe Sretenović iz Požege kod Užica, koji je nedavno spletom nesrećnih okolnosti izgubio spoljašnji zaušni procesor bez kojeg nije mogao da čuje, uspeo je da prikupi novac za kupovinu novog pomagala

Javnost je putem Informera i socijalnih mreža saznala za priču o malom Đorđu i odmah je pokrenuta akcija za prikupljanje 1.380.000 dinara koliko košta novi spoljašnji procesor.

- Želim da se zahvalim u ime sina i naše porodice svima koji su pokazali solidarnost i učestvovali u prikupljanju sredstava za kupovinu MEDEL RONDO 3 procesora. Moj Đorđe sada čuje, nije više u svetu tišine, rekao je Informeru Vladimir Sretenović, otac šestogodišnjeg Đorđa.

Novac je uplaćen ovlašćenoj firmi i problem je rešen.

- CL Studio Pulstar nam je pozajmio uređaj koji Đorđe koristi dok ne stigne novi. Đorđe i mi smo presrećni, uspeli smo da prikupimo sredstva zahvaljujući dobrim ljudima i medijima, kazao je Vladimir Sretenović.

Đorđe je operisan pre tri godine i tada mu je u Beogradu ugrađen kohlearni implant koji mu je omogućio da čuje i nauči da izgovara prve reči. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set