• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/RINA

13.08.2023

12:30

Bebi eksplozija u čačanskom porodilištu: Za jedan dan na svet stiglo čak 11 mališana

RINA

Srbija

Bebi eksplozija u čačanskom porodilištu: Za jedan dan na svet stiglo čak 11 mališana

Podeli vest

Fantastične vesti stigle su u iz čačanskog porodilišta, jer za razliku od prethodnog perioda kada je broj bio daleko manji, ovog 13. avgusta na svet je došlo za jedan dan čak 11 mališana.

- Naš grad je od danas bogatiji za šest dečaka i pet devojčica. Najvažnije je da se mame i bebe osećaju dobro. Uvek smo srećni kad u našem porodilištu, koji pokriva područje i ivanjičke i lučanske opštine, dođe na svet što više mališana - kažu za RINU u OB Čačak.

Poslednji bebi bum u gradu na Moravi zabeležen je polovinom aprila, kada je na svet u jednom danu došlo 10 beba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set