• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B. I.

23.10.2023

13:47

Oprez! Otvorene šahte opasnost u Užicu!  (FOTO)

B. I.

Srbija

Oprez! Otvorene šahte opasnost u Užicu! (FOTO)

Podeli vest

Užičani pažnja! U Ulici kralja Petra I od jutros je, kako javljaju naši čitaoci, na kolovozu primećena poluotvorena šahta koja predstavlja potencijalnu opasnost i za pešake i za vozače!

- Nepažnjom se vrlo lako može dogoditi nezgoda - upozoravaju naši čitaoci koji kažu da je problem u poklopcu šahte koji je dotrajao, propao i viri iz šahte.

Uz apel nadležnima da što pre reše ovaj problem, dostavili su nam i fotografije sa lica mesta. 

Foto: B. I.

Opasnost u Ulici kralja Petra I u Užicu

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set