• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.01.2024

16:42

Devojka sela u gradski prevoz i izvadila transparent! Zbog poruke na njemu Beograđani se valjaju od smeha! (VIDEO)

Instagram

Srbija

Devojka sela u gradski prevoz i izvadila transparent! Zbog poruke na njemu Beograđani se valjaju od smeha! (VIDEO)

Podeli vest

Snimak mlade devojke iz Beograda koja je vozeći se gradskim prevozom, na simpatičan način rešila da nađe dečka i promeni svoj ljubavni status, izmamio je osmehe mnogih ljudi na internetu.

Video je kako se navodi nastao na liniji, 55 a prikazuje devojku koja je na većem papiru jednostavno napisala da traži dečka. Snimak je podeljen na Instagram stranici "Serbia Live Beograd" i brzo je postao viralan.

"Malo pozitive u 55", stoji u opisu videa koji je, kako to uglavnom biva i ovog puta privukao pažnju pratilaca pomenute stranice.

Kako se vidi na snimku, devojka je sve vreme držala svoj "Tražim dečka" natpis, sramežljivo se osmehujući putniku koji je celu situaciju i snimio.

 

 

Video je odmah prikupio i veliki broj komentara. Najpre su se javili oni koji su smatrali da je devojka sigurno izgubila neku opkladu i da je na ovaj potez naterana, a zatim su javili i oni kojima se fora svidela.

"Ovako će svaka od nas uskoro"

"Moj brat je slobodan da ne može biti slobodniji", "Svašta čovek danas izgubi u prevozu", "Teško će ga naći u 55-ici, da je 35, 23, 95, 27e pa i ajde", "Danas i da hoćeš da ga nađeš, nema ko normalan. Ali dobra je fora", "Da vam kažem, ovako će svaka od nas uskoro", pisali su oni.

"Njoj treba knjiga ne dečko"

Ipak, bilo je i onih kojima se ovakva ideja nije svidela.

"Jedva čeka da joj neko priđe, pa da ga odbije i uživa u tome", "Idi devojko čitaj knjige, pleti Barbikama kosu, i pravi im ormarić, mani se dečka", "Njoj treba knjiga ne dečko"," Svi nešto hvale, svaka čast devojčice i slično, a svom detetu ovako nešto nikad ne bi poželeli. Budimo realni", glasili su njihovi komentari.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Održan sastanak Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom sa Poslaničkom grupom Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Srbijom
Politika

Održan sastanak Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom sa Poslaničkom grupom Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Srbijom

Predsednik Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom Radoslav Milojičić i članovi Grupe Staša Stojanović i mr Milovan Drecun, razgovarali su, preko zoom platforme sa članovima Poslaničke grupe Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Republikom Srbijom, predvođenom potpredsednikom Grupe Dimitrijem Natalukhom.

28.10.2024

20:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set