• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/K. K.

10.06.2024

15:52

Kupanje na "Čairu" za iste pare!

B. M.

Srbija

Kupanje na "Čairu" za iste pare!

Podeli vest

Kupališna sezona na otvorenim bazenima Sportskog centra ”Čair” je otvorena a posetioci mogu da uživaju u olimpijskom, rekreacionom, dečijem bazenu, akva parku, a od srede će biti puštena i takozvana "lenja reka".

Za predstojeću sezonu stigle su i nove igračke za najmlađe, a biće organizovana i obuka za mlade neplivače.

- Tokom jula organizovaćemo besplatnu školu za neplivače od prvog do četvrtog razreda. Pretprošle godine obuku je prošlo 650 mališana, prošle 700, a očekujemo da će ove, taj broj biti još veći - ističe direktorka Sportskog centra "Čair" Branka Aranđelović.

 

 

Cena karata ostala je ista – 300 dinara za odrasle, 100 za decu od 4 do 7 godina i 150 za penzionere. Posle 17 sati cena karte za odrasle je 200 dinara.

Bazeni rade od 11 do 19 sati radnim danom i od 10 do 19 vikendom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set