• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/LJ.S.

04.08.2024

19:47

Urnebesna poruka našim sportistima u Parizu iz Prokuplja! I tamo slave Noleta!

LJ. S.

Srbija

Urnebesna poruka našim sportistima u Parizu iz Prokuplja! I tamo slave Noleta!

Podeli vest

E, sad smo na konju! Poručuju Prokupčani ostalim našim sportistima u Parizu, koji su na konjskoj zaprezi proslavili pobedu Novaka Đokovića na Olimpijskim igrama!

Teniski meč se pratio na više mesta u lokalnim kafićima, a posle sjajne pobede našeg Đokovića, ekipa momaka se brzo organizovala.

Foto: LJ. S.

I Prokuplje slavi

 

Pozvali su rabadžije da ih konjskim kolima provezu kroz grad sa raširenom srpskom zastavom. Iza konjskih kola išla je kolona vozila, pa je parada bila neopisiva!
- Ovo je velika sreća za sve nas. Znali smo da ne može biti drugačije i da je zlato naše - kaže Veljko Kovačević koji je sa prijateljima bio na čelu kolone.

Foto: LJ. S.

Ideeeemooo

 

Svi su neizmerno ponosni na srpskog tenisera, ali navijaju i za ostale olimpijce, kojima su poručili da se hrabro bore, jer posle Novakove dominacije, kažu "nema brige, na konju smo"!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set