• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.03.2020

18:07

CRNI BILANS KORONAVIRUSA U SRBIJI! JEDNA OSOBA PREMINULA, još 17 osoba pozitivno na testu, ukupno 135 zaraženih!

Vesti

CRNI BILANS KORONAVIRUSA U SRBIJI! JEDNA OSOBA PREMINULA, još 17 osoba pozitivno na testu, ukupno 135 zaraženih!

Podeli vest

Ana Brnabić objavila je šokantne podatke na konferenciji za štampu

- Jedna osoba preminula je od koronavirusa u Srbiji. U pitanju je muškarac iz Kikinde - saopštila je premijerka Srbije Ana Brnabić na konferenciji za štampu.

- Još 17 osoba je pozitivno na koronavirus u Srbiji. Ukupan broj 135 - saopšteno je na sajtu ministarstva.

Od poslednjeg izveštaja do 18 časova testirani su uzorci 40 osoba od kojih je 17 pozitivno i 23 negativno na novi koronavirus.

Od 17 potvrđenih slučajeva od poslednjeg izveštaja, njih devet je hospitalizovano, ali bez komplikacija, dobrog opšteg stanja, dok njih osam ima lakšu kliničku sliku i nalaze se u kućnim uslovima.

Sve o koronavirusu pročitajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 4 godine

Ovih 70 000 koji su naleteli u Srbiju i smatraju sebe nedodirljivim zaprzice nam corbu, smatraju da ovde sve moze da rade sto nisu mogli na zapadu kao divlja pseta pojurili po kafane i svuda redom to treba u zatvor po zakonu a ne kao u Zajecaru zaseli u kafanu policija neka radi svoj poso ako treba da su u izolaciji onda odvojiti deo zatvora za njih pa sada dve godine u izolaciju

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set