• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.04.2021

18:24

SJAJNA VEST! Počelo pakovanje i punjenje vakcine protiv korone u Srbiji!

Vesti

SJAJNA VEST! Počelo pakovanje i punjenje vakcine protiv korone u Srbiji!

Podeli vest

Na institutu „Torlak“ pokrenuto je pakovanje i punjenje vakcine protiv virusa korona Sputnjik V i u budućnosti će moći da se izvozi u države regiona, saopštio je Ruski fond za direktne investicije (RFPI)

„RFPI i Institut za virusologiju i vakcine „Torlak“ objavljuju da je pokrenuto pakovanje i punjenje ruske vakcine protiv virusa korona Sputnjik Ve“ u Srbiji.

Podsećamo, 20. maja počinje proizvodnja i time će Srbija postati prva država u južnoj Evropi koja će proizvoditi „Sputnjik Ve“. Proizvodnja u Srbiji je u skladu sa najstrožijim standardima“, saopštili su u fondu.

U fondu je naglašeno da će u budućnosti biti moguć izvoz preparata u druge države regiona.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vesna

pre 3 godine

Pa ovo je sjajno! Ovo je nesto sto retko ko ima.

Djordje

pre 3 godine

Bravo za srbiju i za predsednika nikad ne omane! Ajmo dezurni pljuvaci samo napred,da vidimo malo negativnih komentara! Sta ce te sad smisliti da ne valja?!

KOMŠIJE, ALI I VI IZ EU, STANITE U RED! SRBIJA ZA 45 DANA KREĆE SA PROZIVODNJOM SPUTNJIKA V! Niko u Evropi neće praviti rusku vakcinu, PA AKO NAS ZAMOLITE...
Društvo

KOMŠIJE, ALI I VI IZ EU, STANITE U RED! SRBIJA ZA 45 DANA KREĆE SA PROZIVODNJOM SPUTNJIKA V! Niko u Evropi neće praviti rusku vakcinu, PA AKO NAS ZAMOLITE...

Ministar u Vladi Republike Srbije i predsednik Međuvladinog komiteta za saradnju sa Rusijom, Nenad Popović, saopštio je da je Institut Torlak potpisao Sporazum o transferu tehnologija sa Ruskim fondom direktnih investicija i ruskom farmaceutskom kompanijom Generijum, kojim ruska strana prenosi srpskoj strani podatke o procedurama i tehnologijama neophodnim za proizvodnju vakcine Sputnjik Ve u Republici Srbiji

06.04.2021

07:00

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set