• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.09.2023

13:04

Muškarac nudi platu 1.800 evra u Srbiji! Nije potrebna diploma, ali uslovi će vas šokirati!

Freepick

Vesti

Muškarac nudi platu 1.800 evra u Srbiji! Nije potrebna diploma, ali uslovi će vas šokirati!

Podeli vest

Na društvenim mrežama pojavio se oglas u kom muškarac traži kućnu pomoćnicu, međutim uslovi rada su pokrenuli pravu buru u komentarima.

Ova objava ubrzo je postala viralna na društvenim mrežama. Iako za posao kućne pomoćnice nisu potrebne diplome fakulteta, uslovi koje daje ovaj muškarac su pomalo rigorozni.

"Hitno mi je potrebna kućna pomoćnica starosti između 30 i 35 godina. Probni rad je dva meseca i nije plaćen, a ako se dobro pokaže onda je primam za stalno. Plata će biti 1.800 evra plus penziono i zdravstveno osiguranje. 40 sati nedeljno" glasi oglas.

 

 

Plata je krajnje primamljiva, međutim, neplaćeni rad u periodu od dva meseca pokrenuo je pravi revolt među korisnicima ove društvene mreže.

"Da li je ovo realno? Nadam se da je u pitanju šala"

"Pitam se koliko kandidata prođe taj neplaćeni period.."

"U stanju ste da osoba radi za vas dva meseca i da joj ne platite?!"

"Ne želim da verujem da probni rad traje dva meseca i da nije plaćen!"

"Dobra fora.. navučeš nekog da ti radi dva meseca neplaćeno i samo ih vrtiš probnim radom i ispadne džabe" glasili su samo neki od komentara.

Međutim, jedna korisnica je bila domišljata, pa je smislila način na koji bi mogla ovakav oglas da preokrene u svoju korist.

"Evo, ja se prijavljujem. Radim dva meseca on-lajn, a treći uredno dolazim" - napisala je jedna korisnica. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Borislav Vlahovic

pre 1 godinu

Ti mora da si neki pametan a mi ostali bolidi. Može li isti uslovi samo probni rad da bude 6 mes.

sledeća vest

Politika

Održan sastanak Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom sa Poslaničkom grupom Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Srbijom
Politika

Održan sastanak Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom sa Poslaničkom grupom Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Srbijom

Predsednik Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom Radoslav Milojičić i članovi Grupe Staša Stojanović i mr Milovan Drecun, razgovarali su, preko zoom platforme sa članovima Poslaničke grupe Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Republikom Srbijom, predvođenom potpredsednikom Grupe Dimitrijem Natalukhom.

28.10.2024

20:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set