• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.05.2024

18:22

On mora da ostane poslednji i počisti sve! Protokol na jednoj svadbi podigao Srbiju na noge (FOTO)

Shuuterstock

Vesti

On mora da ostane poslednji i počisti sve! Protokol na jednoj svadbi podigao Srbiju na noge (FOTO)

Podeli vest

Svaku tradicionalnu srpsku svadbu prate određeni običaji i protokoli, međutim, jedan takav protokol mladenaca podigao je Srbiju na noge.

Kako je i očekivano, mladenci su do detalja isplanirali svoj poseban dan, ne bi li neko iznenađenje pokvarilo sjajnu atmosferu. Ubrzo, njihov protokol postao je pravi hit na društvenim mrežama. 

Prema organizatoru, hrana mora da bude u kući do 9.00, a pola sata kasnije kreće i muzika. Okupljanje svatova u mladoženjinoj kući je između 10.00 i 11.30, kada devojke kite goste, dok Dragan "Mon Cheri" kiti automobile i zastavu.

Potom se, kako se dalje navodi, Dimitrije obraća svatovima i obaveštava ih kojim redosledom će se formirati kolona, a da pritom sve vreme muzika i dalje svira.

U ovom "dokumentu" precizno je navedeno kojim redom će ići vozila, počev od tetka Goce, kod koje će biti barjak, potom ide kum Radovan koji vozi "panameru", pa sve do "kuma Ivice sa G klasom". 

Foto: printskrin/društvene mreže/reddit

 

Utisak je da najviše posla ima Dimitrije, jer mu je zaduženje da ostane poslednji u kući i sve počisti! 

Kolona ide od Valjeva, odakle je očigledno mladoženja, do mladine kuće u Aranđelovcu. Takođe, navedena je i tačna trasa odlaska po mladu, a jasno su naznačena i mesta gde se automobili čekaju.

Ovaj protokol pokrenuo je lavinu komentara na društvenim mrežama.

"Mene interesuje kako je Dragan Mon Cheri dobio nadimak"

"Ko god je pevao na svadbi lepo se opario"

 "Pravda za Dimitrija" glasili su samo neki od njih. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set