• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Mondo

17.07.2024

08:59

Ako hoćete da se rashladite, pravac ovo mesto u Srbiji: Jutros je tamo izmereno samo 14 stepeni

Tanjug/Vladimir Sporčić

Vesti

Ako hoćete da se rashladite, pravac ovo mesto u Srbiji: Jutros je tamo izmereno samo 14 stepeni

Podeli vest

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ) u Sjenici je u 7 časova ujutru izmereno 14 stepeni.

Dok se ostatak Srbije "kuva" u toplotnom talasu u pomenutom delu zemlje temperatura je jesenja. 

U Požegi je u 7 ujutru izmereno prijatnih 19 stepeni. U Leskovcu, Dimitrovgradu i Vranju je izmereno 20 stepeni. U navedenim gradovima u Srbiji današnje jutro je prijatno dok je u Beogradu od ranih sati paklena vrućina. U glavnom gradu Srbije u 7 časova ujutru je izmereno 28 stepeni. 

Inače, na snazi je upozorenje za područje Srbije za danas, 17. jul i četvrtak, 18. jul, zbog veoma toplog vremena i nastavka tropskih noći. 

"I danas će se zadržati veoma toplo vreme uz najvišu temperaturu od 35 na severozapadu i zapadu do 39 °C na istoku i jugoistoku zemlje.

Do kraja sedmice temperatura će biti u manjem, postepenom padu:

*sutra i dalje toplo od 35 do 38,
*a u petak i za vikend u većini mesta od 32 do 35 °C.

I dalje se očekuju tropske noći u urbanim sredinama", objavljeno je na sajtu RHMZ-a.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Održan sastanak Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom sa Poslaničkom grupom Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Srbijom
Politika

Održan sastanak Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom sa Poslaničkom grupom Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Srbijom

Predsednik Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom Radoslav Milojičić i članovi Grupe Staša Stojanović i mr Milovan Drecun, razgovarali su, preko zoom platforme sa članovima Poslaničke grupe Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Republikom Srbijom, predvođenom potpredsednikom Grupe Dimitrijem Natalukhom.

28.10.2024

20:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set