• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.07.2024

18:50

Potop u Zrenjaninu! Vetar odneo krov (VIDEO)

N.S.

Vesti

Potop u Zrenjaninu! Vetar odneo krov (VIDEO)

Podeli vest

Zrenjanin je u dva navrata posle podne bio na udaru jakog vetra i kiše. U pojedinim delovima grada, zbog voda koja se zadržala na kolovozu, saobraćaj je otežan.

Vetar je odneo jedan krov, a lomio je i grane, od kojih je nekoliko završilo na električnim vodovima.

Nevreme je bilo najjačeg intenziteta u naselju Gradnulica.

Kako je za Radio-televizija Srbije potvrdio gradonačelnik Simo Salapura, sve nadležne službe su na terenu i otklanjaju posledice nevremena.

Na pojedinim mestima u gradu kao što je kod autobuske stanice i kod OŠ "Đura Jakšić" voda je potopila raskrsnice stvara problem za putnička vozila.

Cisterna JKP "Vodovod i kanalizacija" koja otpušava kanalizacionu mrežu je na terenu.

RHMZ se oglasio upozorenjem na nevreme u pojedinim delovima Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set