• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.08.2024

16:00

Pepko povukao dva proizvoda iz prodavnica: Objavljen apel svima koji su ih kupili

Shutterstock

Vesti

Pepko povukao dva proizvoda iz prodavnica: Objavljen apel svima koji su ih kupili

Podeli vest

Kompanija "Pepco" je obavestila potrošače o novom povlačenju proizvoda sa tržišta.

U pitanju su dva proizvoda: LED projektor, SKU:32738902, STYLE/NR: 327389, EAN 220133321968 BATCH NO:230625 i bežični zvučnik sa trepćućim svetlom, model ST-TKSNUMKS, čl. Br. 333219, SKU 33321901, EAN 2200133321998, navodi se na sajtu prodavnice.

Foto: Pepco printsscreen

 

 

Kako navode, proizvodi ne ispunjavaju uslove Uredbe ministra za razvoj i finansije od 21. decembra 2016. godine. o osnovnim zahtevima koji se odnose na ograničenje upotrebe određenih opasnih materija u električnoj i elektronskoj opremi, zbog utvrđene prekoračene vrednosti koncentracije olova po težini, što predstavlja rizik za bezbednost i zdravlje korisnika, kao i za životnu sredinu.

Kupljene proizvode mušterije mogu da vrate u najbližu Pepko prodavnicu. Troškovi kupovine će biti refundirani, a račun nije neophodan, saopštila je kompanija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set