• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

21.09.2024

12:53

Mladić iznajmio stan na Novom Beogradu: Nećete verovati šta još mora da plati pored kirije i struje

printskrin/društvene mreže

Vesti

Mladić iznajmio stan na Novom Beogradu: Nećete verovati šta još mora da plati pored kirije i struje

Podeli vest

Da nismo baš sve čuli o podstanarskom životu, govori i iskustvo jednog mladića koji iznajmljuje stan na Novom Beogradu.

Naime, odgovarajući na pitanje ,,kakav je život podstanara s obzirom na cene kirije i minimalne plate", podelio je sa drugim korisnicima da mu vlasnica stana u kom iznajmljuje sobu svako pranje veša naplaćuje 600 dinara!

Ističe da iznajmljuje sobu na periferiji Novog Beograda i da mu je kirija povećana sa 150 na 170 evra, a struja sa 1.500 na 1.800 dinara. A onda je usledio zanimljiv detalj.

- Ako kod nje operem rublje, naplati mi korišćenje mašine 600 dinara - tvrdi muškarac.

Takođe, kaže da nema mogućnost upotrebe kuhinje i njegova soba ne poseduje klimu. Praktično, 170 evra plaća krevet i upotrebu toaleta.

- Rublje sad perem u perionici jer mi tamo operu tri ptua veću količinu veša za 800 dinara - pojašnjava muškarac.

Još jedno neprijatno iskustvo imao je sa vlasnicom prošle godine, kada je kako priča, od njega zahtevala da joj plati kiriju za 6 meseci unapred.

Da li ste vi imali slično neprijatno iskustvo? Pišite nam u komentarima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set