• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

24.09.2024

10:07

Prizor iz Beograda "istopio" srca! Nećete verovati šta je uradio dečak ispred zgrade svoje drugarice

Shuterstock

Vesti

Prizor iz Beograda "istopio" srca! Nećete verovati šta je uradio dečak ispred zgrade svoje drugarice

Podeli vest

Fotografija malog dečaka koji sa buketom cveća u ruci strpljivo stoji ispred jedne zgrade u Beogradu, čekajući svoju simpatiju, obišla je društvene mreže i osvojila srca širom Srbije - posebno zbog načina na koji se situacija kasnije odvijala.

Prava mala ljubavna priča, prikazana nizom slika, osvanula je na Instagram stranici "Hipigram", a reakcije korisnika jasno su pokazale koliko nas deca, svojim čistim i iskrenim emocijama, mogu podsetiti na one prave vrednosti koje često zaboravljamo.

"Ljubavna priča u Beogradu" – tako glasi opis fotografija koje su rastopile srca hiljada ljudi na društvenim mrežama.

Na slikama je prikazan mališan koji, s buketom cveća u ruci, nestrpljivo čeka dolazak svoje drugarice, spreman da joj hrabro uruči poklon.

Ubrzo, drugarica stiže, prihvata buket. A najsimpatičniji trenutak dolazi na poslednjoj fotografiji gde devojčica drži cveće i snima ga telefonom, dok dečak, naslonjen na automobil u blizini, sa ponosom i zaljubljenim pogledom prati njenu reakciju.

Fotografije su brzinom svetlosti postale viralne a mnogi su priznali da bi odrasli imali mnogo toga da nauče od najmlađih ali najhrabrijih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hipigram (@hipigram)

- Ona slika buket a on u fazonu 'a da me zagrliš', najlepša je ta iskrenost kod njih", "Mali je opasan šmeker, ja ću prvi to reći", "Učite od dece, makar sve rade iskreno", "Jao preslatki su. A vidi njega kako je gleda", "O Bože, istopila sam se", "Divno, retko je to danas videti - bili su samo neki od komentara ispod objave.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Održan sastanak Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom sa Poslaničkom grupom Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Srbijom
Politika

Održan sastanak Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom sa Poslaničkom grupom Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Srbijom

Predsednik Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom Radoslav Milojičić i članovi Grupe Staša Stojanović i mr Milovan Drecun, razgovarali su, preko zoom platforme sa članovima Poslaničke grupe Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Republikom Srbijom, predvođenom potpredsednikom Grupe Dimitrijem Natalukhom.

28.10.2024

20:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set