• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.09.2024

20:04

Užas u Beogradu! Svatovi opljačkani dok su bili na venčanju: "Iz kola su nam uzeli... Nismo jedini" (FOTO)

Shutterstock

Vesti

Užas u Beogradu! Svatovi opljačkani dok su bili na venčanju: "Iz kola su nam uzeli... Nismo jedini" (FOTO)

Podeli vest

Beograđani ostali bez poklona za mladence.

Ispred crkve Arhangela Gavrila u Beogradu Beograđanima su za vikend ukrali kovertu sa poklonom za mladence koji su se tog dana venčali.

Na društvenoj mreži Instagram na profilu serbialive_beograd pojavila se objava sa njihovim apelom na ljude da pripaze da im se ne bi desila ista situacija. 

- Ja bih želela da upozorim ljude na situaciju koja se nama desila juče pa da ne prođe neko još kao mi... Išli smo na venčanje u Hram Arhangela Gavrila kod Partizanovog stadiona i dok smo bili na venčanju iz kola su nam uzeli kovertu za svadbu. Nismo jedini kojima se to desilo, verovatno to svakog vikenda rade, ali eto mi nismo čuli niti bi nam palo na pamet da će se desiti - napisala je Beograđanka i dodala:

Foto: Prinscreen/Serbialive_beograd

 

 

- Pretpostavljam da nema poente da se policija obaveštava jer ništa neće moći da urade, ali eto možda će nekom značiti da pazi u budućnosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Održan sastanak Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom sa Poslaničkom grupom Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Srbijom
Politika

Održan sastanak Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom sa Poslaničkom grupom Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Srbijom

Predsednik Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom Radoslav Milojičić i članovi Grupe Staša Stojanović i mr Milovan Drecun, razgovarali su, preko zoom platforme sa članovima Poslaničke grupe Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Republikom Srbijom, predvođenom potpredsednikom Grupe Dimitrijem Natalukhom.

28.10.2024

20:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set