• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.09.2024

12:23

Direktor agencije za sprečavanje korupcije razgovarao u Šapcu sa predstavnicima JLS Mačvanskog okruga

Agencija za sprečavanje korupcije

Vesti

Direktor agencije za sprečavanje korupcije razgovarao u Šapcu sa predstavnicima JLS Mačvanskog okruga

Podeli vest

Nastavljajući ciklus susreta sa gradonačelnicima i predsednicima opština, direktor Agencije Dejan Damnjanović je u Skupštini grada Šapca razgovarao sa javnim funkcionerima Mačvanskog okruga.

Ovo je deseti Upravni okrug u kome je održan sastanak te vrste, a koji ima za cilj bliže upoznavanje predstavnika jedinica lokalne samouprave sa nadležnostima Agencije. Sastanku su prisustvovali gradonačelnik Šapca, zamenik gradonačelnika Loznice i predsednici opština: Bogatić, Mali Zvornik, Krupanj, Ljubovija, Vladimirci i Koceljeva.

Foto: Agencija za sprečavanje korupcije

 

 

Na dnevnom redu sastanka bile su teme iz oblasti prijave imovine i prihoda javnih funkcionera, sukoba interesa, novog ciklusa izrade planova integriteta,  obuke o etici i integritetu, lobiranja, postupaka koje vodi Agencija. Kao i na prethodnim sastancima u  okruzima, i ovom prilikom je od značaja bila razmena iskustva predstavnika jedinica lokalne samouprave sa akcentom na primerima iz svakodnevne prakse, a sve u cilju unapređenja saradnje Agencije i JLS na jačanju mehanizama za sprečavanje korupcije.

Foto: Agencija za sprečavanje korupcije

 

 

Agencija za sprečavanje korupcije planira da sa ovom praksom nastavi u narednom periodu i uključi i predstavnike drugih državnih organa i organizacija civilnog društva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Politika

Održan sastanak Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom sa Poslaničkom grupom Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Srbijom
Politika

Održan sastanak Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom sa Poslaničkom grupom Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Srbijom

Predsednik Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom Radoslav Milojičić i članovi Grupe Staša Stojanović i mr Milovan Drecun, razgovarali su, preko zoom platforme sa članovima Poslaničke grupe Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Republikom Srbijom, predvođenom potpredsednikom Grupe Dimitrijem Natalukhom.

28.10.2024

20:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set