• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.09.2024

13:57

Miloš Milutinović iz Beograda niže uspehe širom sveta! U Srbiju je sada doneo zlato sa Balkanske olimpijade iz informatike

RTRS printscreen

Vesti

Miloš Milutinović iz Beograda niže uspehe širom sveta! U Srbiju je sada doneo zlato sa Balkanske olimpijade iz informatike

Podeli vest

Miloš Milutinović iz Beograda, inače učenik "Računarske gimnazije" doneo je u Srbiju zlatnu medalju sa Balkanske olimpijade iz informatike.

Olimpijada je ove godine održana u Severnoj Makedoniji, u Ohridu.

Mladi Miloš već niže uspehe, a prošle godine nas je obradovao zlatom koje je doneo takođe sa Balkanske olimpijade iz informatike, koja je tada bila održana u Sloveniji, gradu Mariboru.

Na Svetskoj informatičkoj olimpijadi u Aleksandriji, on je ove godine osvojio bronzanu medalju.

Takođe, učestvovao je na Svetskom samitu iz veštačke inteligencije u Saudijskoj Arabiji.

Kako nema kraja Miloševim uspesima, dokazuje i srebrna medalja sa Svetske informatičke olimpijade u Mađarskoj.

U kolekciji ovaj mladi čovek čuva i druge, brojne nagrade iz matematike i informatike.

Milošu želimo još puno uspeha u daljem radu i školovanju, da svojim rezultatima nastavi da predstavlja Srbiju u najboljem svetlu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set