• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

01.10.2024

15:54

(VIDEO) DRŽAVO, SPREČI OVO! Slovenački tajkun otima srpsko tržište hleba, diže cenu vekne na 200 dinara!?!

Shutterstock, Republika.rs printscreen

Vesti

(VIDEO) DRŽAVO, SPREČI OVO! Slovenački tajkun otima srpsko tržište hleba, diže cenu vekne na 200 dinara!?!

Podeli vest

Kompanija "Don don", čiji je većinski vlasnik Slovenac Aleš Mozetić, prljavim igrama pokušava izvrši ekonomski udar na Srbiju i to tako što bi preuzeo apsolutni monopol na srpskom tržištu hleba.

Na ovo je u prvom Kolegijumu Informera ukazao glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

- Kada su u pitanju proizvodi koji nisu hleb, oni to zovu pekarska konfekcija, ovaj čovek je već monopolista. Ovaj čovek kontroliše srpsko tržište pogačica, kifli, đevreka... - objasnio je na sebi svojstven način Vučićević.

Prema njegovim rečima, najveći lanci pekara u Beogradu su u njegovom vlastištvu.

- Čovek sada prljavim igrama hoće da preuzme i ostatak tržišta. Šta su njegove namere, najbolje se vidi iz primera zemalja u regionu. Gde je on uzeo celo tržište i digao cenu hleba ne za duplo, nego i za tri puta - upozorio je Vučićević.

Kompletno izlaganje glavnog urednika Informera o ovoj temi pogledajte u video snimku.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Politika

Održan sastanak Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom sa Poslaničkom grupom Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Srbijom
Politika

Održan sastanak Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom sa Poslaničkom grupom Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Srbijom

Predsednik Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom Radoslav Milojičić i članovi Grupe Staša Stojanović i mr Milovan Drecun, razgovarali su, preko zoom platforme sa članovima Poslaničke grupe Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Republikom Srbijom, predvođenom potpredsednikom Grupe Dimitrijem Natalukhom.

28.10.2024

20:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set