• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.10.2024

09:02

Deca položila test zrelosti! "Čiko mi smo mali i moramo trotoarom"

G.R.

Vesti

Deca položila test zrelosti! "Čiko mi smo mali i moramo trotoarom"

Podeli vest

Problem pronalaženja parking mesta sveprisutan je u Beogradu, a juče je upravo zbog toga se na nizu automobila parkiranih kod voždovačkog vrtića pojavila tužna poruka koja bi trebala da probudi svest vozača.

"Čiko mi smo mali i moramo troroarom", piše rukom na belim papirima koje je nepoznata osoba zakačila o brisače parkiranih vozila.

Čitki rukopis i u dnu potpis: "Deca" uz ilustraciju dečaka i devojčice kako se drže za ruke.

 

 

Problem je i detaljnije objašnjen, a fotografije papira, kao i situacije u Pasmanskoj ulici obrele su se i na popularnoj Instagram stranici koja prati dešavanja u Beogradu.

"Auto je bio parkiran dva dana sigurno na samom ulazu u vrtic. U pitanju je Pasmanska ulica. U ulici skoro da stalno ima mesta, potrebno je samo napraviti jedan krug ili parkirati nekoliko metara dalje. Ovo je čist bezobrazluk parkirati se na samom ulazu, pogotovo ako auto ostane parkiran ujutru i preko dana kada deca idu u vrtic", navedeno je u opisu.

Problem parkinga zaista jeste sveprisutan u prestonici, ali reklo bi se da je najgore rešenje blokirati druge ljude kolima, a naročito ako su u pitanju i deca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set