• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.10.2024

09:15

Mladenci "obrnuli igricu": Za svadbeni ples odabrali pesmu koju na svadbama nikad niko nije čuo (VIDEO)

pixabay.com

Vesti

Mladenci "obrnuli igricu": Za svadbeni ples odabrali pesmu koju na svadbama nikad niko nije čuo (VIDEO)

Podeli vest

Postoji prvi ples, a postoji i pesma uz koju se mladenci prvi put pojavljuju pred gostima na svadbi. Obično to bude neka romantična melodija, ali ne i kod jednog para iz Srbije koji je šokirao sve kada su se odlučili da u svečanu salu gde su ih čekali rodbina i prijatelji uđu uz pesmu koja se samo sluša na košarkaškim terenima.

Naime, nakon snimka u kojoj mladenci ulaze u dvoranu uz zvaničnu pesmu Lige prvaka, pojavio se još jedan sličan video s balkanskog venčanja u kojem su se mladenci priključili popularnom trendu, a za svoj ulazak odabrali su himnu košarkaške Evrolige. Tako da čim su ušli u salu čulo se dobro poznato "I feel devotion".

"Postoje mladenci, a postoje mladenci koji u dvoranu ulaze uz himnu Evrolige", piše u opisu videu sa svadbe u kojem mladenci ulaze uz poznatu melodiju i aplauz gostiju, a na kraju ih je čekao i matičar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hoopster (@nba.hoopster)

"Respect", "Bravo! Sretno mladencima!" i "Koji gas na svadbi", neki su od komentara.

Nisu doduše baš svi bili oduševljeni. "Koliko god obožavao tu stvar kad god bila na reklami i ovako... ne. Nekako mi ne ide uz venčanje" piše u jednom komentaru a drugi dodaju: "Što je previše, previše je", "Preterali su",


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Pojedini vozači sve bahatiji! Jedan ostavio kombi nasred ulice (FOTO)
Društvo

Pojedini vozači sve bahatiji! Jedan ostavio kombi nasred ulice (FOTO)

Nailaze prolaznici i prenose muškarca zajedno sa kolicima ispred dostavnog vozila, kako bi nastavio svoju putanju. Sa zadnje strane kombija nailazi slepi sugrađanin koji je, kada je belim štapom udario u vozilo nepropisno parkirano na trotoaru, krenuo na ulicu. Srećom, prolaznica je naišla i spasla slepog prolaznika da ne izađe na kolovoz jer bi ga udario automobil, prenose Novosti.

16.10.2024

09:12

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set