• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.10.2024

19:48

Dete bacilo teglu sa trećeg sprata, a potom i makaze?! Gore mreže zbog objave jedne devojke: Zamalo da mi ubije druga

Informer/shutterstock

Vesti

Dete bacilo teglu sa trećeg sprata, a potom i makaze?! Gore mreže zbog objave jedne devojke: Zamalo da mi ubije druga

Podeli vest

U Mirijevu se juče dogodila jedna, kako akterka događaja ističe, vrlo uznemirujuća situacija. Naime, osmogodišnja devojčica je, navodno, sa trećeg sprata bacila teglu i umalo pogodila momka koji je sa svojom drugaricom prolazio tuda.

Kako devojka tvrdi u objavi na društvenim mrežama, dete je ovo uradilo sa namerom, a posle tegle bacila je, kaže ona, i makaze.

 

- Osmogodišnja devojčica je sa namerom bacila teglu sa trećeg sprata, gde je zamalo pogodila mog druga i ubila ga na licu mesta, nakon čega je bacila i makaze na nas i provirila kroz prozor da vidi da li je uspela da nas pogodi - otkrila je devojka.

 

Ona je uz opis događaja podelila i snimak sa lica mesta na kojem se vidi, kako tvrdi, čep od tegle kojom ih je gađala.

- Ovde se vidi i čep od tegle džema koja je zamalo usmrtila čoveka na licu mesta, s obzirom da mu je pala 10 cm od tela - napomenula je ona.

Snimak pogledajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set