• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.10.2024

16:47

Srušio sam se na ulici, jedva sam disao, a niko me nije ni pogledao! Beograđanin šokirao sve na mrežama:  Jedino mi je ona pritekla u pomoć!

Shutterstock

Vesti

Srušio sam se na ulici, jedva sam disao, a niko me nije ni pogledao! Beograđanin šokirao sve na mrežama: Jedino mi je ona pritekla u pomoć!

Podeli vest

Jedan Beograđanin se nakon davanja krvi onesvestio na ulici, a svi su okrenuli glavu sem jedne bake, koja je ispala heroj!

Ovaj momak obratio se i baki, ali i ljudima koji nisu pritekli u pomoć.

- Želim da se zahvalim baki koja mi je juče pomogla kad sam se onesvestio. Donirao sam krv i nisam dovoljno čekao, pozlilo mi je u tramvaju i jedva sam se držao i jedva sam disao, a niko me nije ni pogledao - napisao je on.

Foto: printskrin/društvene mreže

 

Njegova poruka objavljena je na storiju Instagram stranice "Serbialive Beograd".

- Kako sam izašao tako sam se srušio i jedina osoba koja mi je pomogla je bila ta baka, srce za baku. Ljudi kada vidite da nekome nije dobro makar pitajte, ne ignorišite jer neko može život da izgubi, a možda bi baš vi to promenili - dodao je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set