• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.10.2024

17:36

Oglasio se ministar Mali povodom nagradne igre "Uzmi račun i pobedi"! Saopštio bitnu informaciju

Printscreen/RTS

Vesti

Oglasio se ministar Mali povodom nagradne igre "Uzmi račun i pobedi"! Saopštio bitnu informaciju

Podeli vest

Ministar finansija u Vladi Srbije Siniša Mali najavio je početak novog, drugog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" i naveo da će u ovom krugu nagradne igre biti dodeljeno 10 stanova u naselju Zemunske kapije u Beogradu, a ukupna vrednost nagradnog fonda iznosi oko 1,9 miliona evra.

- U subotu, 26. oktobra očekuje nas prvo izvlačenje u okviru novog, drugog kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“. I u ovom krugu nagradne igre će biti dodeljeno deset stanova u Beogradu, u naselju Zemunske kapije, a ukupna vrednost nagradnog fonda iznosi oko 1,9 miliona evra.

 

Ukupno je do sada poslato oko 170 miliona računa i dodeljeno oko 205 miliona jedinstvenih kodova, s obzirom da plaćanje karticama predstavlja dvostruku priliku za dobitak, a sve u cilju borbe protiv sive ekonomije i podsticanja bezgotovinskog plaćanja.

Broj skeniranih računa nam je najbolja potvrda da su građani prepoznali važnost ove nagradne igre i značaj naše zajedničke borbe protiv sive ekonomije, a to nam potvrđuje i činjenica da je na aplikaciji „Uzmi račun i pobedi“ registrovano oko 592.000 naloga.

Poslednje, peto kolo u okviru nagradne igre će biti održano 23. novembra, a sva izvlačenja će tradicionalno biti emitovana uživo na RTS-u, subotom, u 18h.

 

 

Naglašavam da je za Vladu Srbije ova nagradna igra veoma važna jer na taj način direktno sarađujemo sa građanima, i zajedno sa njima se borimo protiv sive ekonomije, koja donosi štetu celom društvu.

Za kraj pozivam građane da u što većem broju uzmu učešće u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“, da nastave da skeniraju fiskalne račune i da zajedno nastavimo da se borimo protiv sive ekonomije i da gradimo još bolju i lepšu Srbiju - objavio je ministar Mali na zvaničnom Instagram nalogu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set