• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.10.2024

06:47

Povoljni uslovi za vožnju, kamioni za izlaz na Batrovcima čekaju tri sata

Tanjug

Vesti

Povoljni uslovi za vožnju, kamioni za izlaz na Batrovcima čekaju tri sata

Podeli vest

Kao i prethodnih dana, vozače pored mestimično maglovitog jutra očekuju dobri uslovi za vožnju i bez vanrednih zastoja prolazi se na auto-putevima uz dobru prohodnost i na ostalim putnim pravcima, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema informacijama Uprave granične Policije RS dobijenim u 05.15 časova, nema dužih zadržavanja na putničkim terminalima naših graničnih prelaza.

Što se tiče zadržavanja na teretnim terminalima graničnih prelaza, za izlaz na Batrovcima, Šidu i Bogojevu čeka se 180 minuta, dok se na Sremskoj Rači čeka 60 minuta, a na Gradini 120 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja za sve kategorije vozila. Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set