• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.10.2024

10:29

Vandali nastavljaju da uništavaju imovinu! Bacali kamenje, lomili stakla...

J.R.

Vesti

Vandali nastavljaju da uništavaju imovinu! Bacali kamenje, lomili stakla...

Podeli vest

Vandali ponovo uništavaju imovinu svih građana, četvrti put ovog meseca kamenovan BG voz!

Ove informacije potvrdio je i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić. On je  izjavio je danas ponovo kamenovan BG voz koji saobraća na relaciji Ovča - Resnik i da su na njemu razbijena stakla na vratima.

Naveo je da se kamenovanje dogodilo sinoć od strane NN lica na stajalištu Kijevo u 22:50 sati i da je policija završila uviđaj.

Ministar je oštro osudio ovaj incident navodeći da se takva vrsta vandalizma i bahatosti ne dešava prvi put, te podsetio da je nedavno kamenovan i brzi voz "Soko".

Vesić je rekao da je ovo četvrto kamenovanje voza za nešto manje od tri nedelje, a da je na ovom istom mestu pre neki dan kamenovan BG voz što govori o tome da ovi incidenti nisu slučajni.

Uputio je apel da se prestane sa uništavanjem državne imovine jer ona pripada svim građankama i građanima i izrazio očekivanje da će svi koji su kamenovali BG voz biti privedeni i procesuirani.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Održan sastanak Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom sa Poslaničkom grupom Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Srbijom
Politika

Održan sastanak Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom sa Poslaničkom grupom Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Srbijom

Predsednik Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom Radoslav Milojičić i članovi Grupe Staša Stojanović i mr Milovan Drecun, razgovarali su, preko zoom platforme sa članovima Poslaničke grupe Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Republikom Srbijom, predvođenom potpredsednikom Grupe Dimitrijem Natalukhom.

28.10.2024

20:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set