• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.10.2024

18:12

Tuga do neba! Šampionka kviza Slagalica preminula u 33. godini!

Printskrin/RTS

Vesti

Tuga do neba! Šampionka kviza Slagalica preminula u 33. godini!

Podeli vest

Biljana Malinović, šampionka 156. ciklus kviza Slagalica,preminula je danas u 33. godini.

Vest o njenoj smrti na društvenim mrežama podelio je Dušan Macura, takmičar "Slagalice" i bivši učesnik. On se dirljivim rečima oprostio od preminule Biljane.

- Mirno spavaj draga moja Biljče, mirno spavaj najdraži moj šampione - napisao je Macura u objavi na svom nalogu na društvenim mrežama.

 

Biljana Malinović osvojila je srca gledaoca kultnog kviza "Slagalica" svojim znanje. Ona je rođena u Travniku 1991. godine, a već 1992. godine prešla da živi u Beograd. 

Posle dva duela u finalu 156. ciklusa kviza "Slagalica", Biljana Malinović uspela je da pobedi Dragana Isailovića, i to u svom drugom učešću. Prvi put se oprobala u ovom kvizu 2011. godine.

 

 

Biljana je bila magistarka farmacije, a u apoteci u kojoj je radila stekla je nadimak "Bilja Slagalica".

 

Uzrok smrti nije poznat još uvek nije poznat.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Održan sastanak Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom sa Poslaničkom grupom Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Srbijom
Politika

Održan sastanak Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom sa Poslaničkom grupom Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Srbijom

Predsednik Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom Radoslav Milojičić i članovi Grupe Staša Stojanović i mr Milovan Drecun, razgovarali su, preko zoom platforme sa članovima Poslaničke grupe Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Republikom Srbijom, predvođenom potpredsednikom Grupe Dimitrijem Natalukhom.

28.10.2024

20:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set