• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.10.2024

10:02

Potez ovog čoveka izazvao haos na mrežama! Odrekao se prijatelja javno, a razlog će vas šokirati

Shuterstock

Vesti

Potez ovog čoveka izazvao haos na mrežama! Odrekao se prijatelja javno, a razlog će vas šokirati

Podeli vest

Jedan čovek rešio je da se odrekne svojih prijatelja putem društvenih mreža i to, verovali ili ne, zato što nisu čestitali rođendan njegovom detetu!

Njegova odluka osvanula je na društvenoj mreži "x", a mnogi korisnici ostali su šokirani njegovim stavom.

- Drug iz razreda je upravo objavio stori gde se "odriče" prijatelja koji nisu čestitali 1. rođendan njegovoj ćerki. Koji je .... ljudima pored svojih problema da neko razmišlja kad je tvom detetu rođendan - glasi objava na mreži "x".

Nakon toga usledila je lavina komentara, uglavnom onih koji su oštro osudili njegov potez.

- Da je tako, niko od nas ne bi imao prijatelje. Srećna sam da se neko i mog seti, a kamoli detetovog... Moj drug ne priča sa mnom od kad nisam otišla na krštenje njegove ćerke, a imala sam koleno 2 broja veće i nisam mogla da stanem na nogu. Rekao je moraš, makar i na štakama. Okej. Never again. Naravno, dala pare i za svadbu koju nisu pravili i za rođenje male, babine, sve... Pa ne msm ako ti je djetetu rođendan napravi sine proslavu pa pozovi ljude koje želiš da ti čestitaju djetetu rođendan. Na osnovu cega ljudi da se sjete? Imaju svoje porodice i datume da pamte - glasili su komentari.

 

 

Međutim, bilo je i onih koji su ga podržali.

- I treba. Ako su prijatelji. Jednom je 1. rođendan. Inače, na tim šugavim storijima se udaraju srca na apsolutno svaku glupost. Dakle, ako su prijatelji, onda su prijatelji. Ni meni moj brat ove godine nije čestitao rođendan, neće ni njemu biti čestitano. Imam "svoje probleme" - poručio je jedan korisnik mreže "x".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set