• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.10.2024

09:02

Otkriveno šta će biti sa kovid bolnicom u Batajnici! Postaje veoma važan centar: Evo šta će sve pružati pacijentima

Reuters

Vesti

Otkriveno šta će biti sa kovid bolnicom u Batajnici! Postaje veoma važan centar: Evo šta će sve pružati pacijentima

Podeli vest

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar otkrio je za Informerda će kovid bolnica u Batajnici u narednim nedeljama postati centar za dijalizu za ceo Beograd, kao i da će se u okviru nje pacijentima pružati palijativna nega.

Ministar Lončar istakao je i da će se dve operacione sale u okviru te bolnice koristiti kako bi se što brže i efikasnije smanjile liste čekanja.

- Ovde ćemo dodati još televizore, radićemo adaptaciju kako bismo obezbedili najbolje uslove za pacijente. Sada ovu bolnicu moramo da pripremimo za dijalizu, za palijativu i za skidanje lista čekanja, odnosno za operacije. Naši timovi već rade - rekao je ministar Lončar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set