• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.10.2024

13:55

Postala direktorka aerodroma, pa se odrekla službenog auta, ali i telefona! Razlog će vas šokirati

Shutterstock/facebook

Vesti

Postala direktorka aerodroma, pa se odrekla službenog auta, ali i telefona! Razlog će vas šokirati

Podeli vest

Valentina Kecman nedavno je postavljena za novu direktorku aerodroma u Banja Luci i već prvi dan svoje zaposlene ostavila je u šoku! Verovali ili ne, mlada šefica bez blama se odrekla svega što je od kompanije dobila, uz obrazloženje da kući ima bolje!

Naime, Kecmanova je dobila da koristi službeni automobil "Škodu oktaviju", ali to je odbila jer, kaže ona, vozi neuporedivo bolji privatni auto marke "Range Rover".

Pored toga nisu joj bili potrebni ni službeni telefon, ali ni laptop. Njeno je, dodaje Valentina, mnogo kvalitetnije. 

Valentina Kecman iz Banja Luke ima bogatu biografiju, a studije je završila na prestižnim univerzitetima u inostranstvu. 

Kecman je 2013. godine završila je osnovne studije poslovne administracije na Stilman koledžu u Alabami. A, zatim nastavila svoja dalja usavršavanja širom sveta.

Od 2020. godine je član Međunarodnog udruženja za protokol i diplomatiju, od 2021. godine je član Instituta za kulturnu diplomatiju, od 2022. godine je član Australijskog instituta za međunarodne poslove.

 

 

Nakon života u Dubaiju, vratila se u Banja Luku, a od maja meseca 2023. godine bila je savetnica direktora Aerodroma Republike Srpske.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set