• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.10.2024

17:18

Ministarka Jelena Begović posetila STADA Expo na ESG festivalu

Informer

Vesti

Ministarka Jelena Begović posetila STADA Expo na ESG festivalu

Podeli vest

Ministarka nauke, inovacija i tehnološkog razvoja u Vladi Republike Srbije Jelena Begović, posetila je prvu multimedijalnu izložbu posvećenu održivom razvoju STADA Expo.

Izložba je predstavljena na ESG festivalu, koji je tokom prošle nedelje organizovala kompanija Hemofarm u saradnji sa Univerzitetom u Beogradu.

- Održivi razvoj predstavlja ključ za budućnost naše zemlje. Saradnja između privrede i nauke je od najveće važnosti, a ulaganje u istraživanje i razvoj je put ka ostvarivanju održivih rešenja koja mogu doprineti boljem kvalitetu života za sve građane - izjavila je ministarka nauke, inovacija i tehnološkog razvoja Jelena Begović tom prilikom.

Foto: Informer

Ronald Zeliger i Jelena Begović

Generalni direktor Hemofarma Ronald Zeliger zahvalio se ministarki Begović na poseti ESG festivalu, koji je okupio brojne stručnjake i inovatore posvećene održivom razvoju.

- ESG festival nije ni početak niti je vrhunac svih dešavanja vezano za održivost, on je u stvari samo jedan korak na našem putovanju. Drago nam je što je EXPO izložen u Studentskom gradu, među studentima. Hvala ministarki Begović što je odvojila vreme da nas podrži i obiđe našu izložbu. Verujemo da ovakvi događaji imaju ključnu ulogu u podizanju svesti o važnosti održivih rešenja i da zajedno možemo doprineti stvaranju bolje budućnosti za sve - poručio je Zeliger.

Foto: Informer

Jelena Begović

ESG festival, koji je kompanija Hemofarm organizovala uz podršku Univerziteta u Beogradu održan je od 22. do 27. oktobra, i okupio je više od 65 eksperata i stručnjaka iz preko 50 kompanija, institucija i organizacija. U nekoliko dana festivala organizovano je preko 12 panela, okruglih stolova i predavanja.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set