• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Alo

07.11.2018

20:24

OGLASIO SE HIRURG KOJI JE OPERISAO DARKA LAZIĆA: Evo zašto je operacija trajala ŠEST SATI!

Estrada

OGLASIO SE HIRURG KOJI JE OPERISAO DARKA LAZIĆA: Evo zašto je operacija trajala ŠEST SATI!

Podeli vest

Pevač Darko Lazić danas je treći put operisan u KBC "Zemun", a operacija butne kosti i kuka trajala je više od šest sati!

Tim hirurga vodio je direktor Instituta za ortopedsko-hirurške bolesti "Banjica" prof. dr sc. med. Zoran Baščarević koji je otkrio da je operacija prošla uspešno.

Jedino što mogu da vam kažem jeste da je operacija protekla u najboljem redu. Sve je uspešno prošlo - rekao je Baščarević.

Operacija je prošla u najboljem redu i prošla je bez komplikacija, iako su se lekari brinuli da li će biti posledica ili ne.

Operacija je morala da traje tako dugo budući da su prvo lekari morali da saniraju butnu kost, da ugrade klin, pa tek onda se moglo početi sa ugradnjom proteze.

Darkovi roditelji, verenica i menadžer su sve vreme bili ispred sale čekajući vesti o pevačevom zdravstvenom stanju.

Podsetimo, Darko Lazić je pre dve nedelje doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću u blizini rodne kuće u Brestaču. Od tada traje borba za pevačev život! Nekoliko dana bio je u veštačkoj komi a onda su lekari odlučili da ga izvedu. Darko od tada trpi stravične bolove, izvađena mu je slezina, a danas mu je operisana butna kost. U međuvremu podvrgnut je hirurškoj intervenciji i zbog problema sa plućima.

 DARKU LAZIĆU LEKARI UGRADILI VEŠTAČKI KUK! Završena teška šestočasovna intervencija!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija