• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.03.2020

18:56

ZBOG NJE JE PREKRŠIO ZABRANU? Sofija Milošević OBJAVILA FOTKU sa Lukom Jovićem - LOPTA LETI...

Estrada

ZBOG NJE JE PREKRŠIO ZABRANU? Sofija Milošević OBJAVILA FOTKU sa Lukom Jovićem - LOPTA LETI...

Podeli vest

Našli način kako da se zabave!

Sofija Milošević je na svom Instagram profilu objavila fotografiju kako provodi vreme u izolaciji sa svojim dečkom Lukom Jovićem. 

LUKA LJUT NA SOFIJU ZBOG BIKOVIĆA! Manekenka priznala: Dečko mi je ljubomoran, SMETA MU ŠTO GLUMIM POLUGOLU SPONZORUŠU! (FOTO)

Podsetimo, Luka Jović je u žiži je javnosti zbog toga što je po povatku iz Španije prekršio pravilo samoizolacije tokom pandemije korona virusa.

Foto: printscreen instagram

Mlada manekenka pohvaila se na svomInstagramu da tokom samoizolacije uživa upravo sa Lukom, pa je postavila fotografiju iz stana i dodala:

ŽAO MI JE LUNE! Slađa Delibašić progovorila o sukobima Đoganija - Anabela i Gagi NA METI KRITIKA!

"Karantin sa Lukom Jović".

Foto: printscreen instagram

Na fotografiji se vidi mali koš, a Sofija je dodala i emotikon loptu, te je očigledno da upravo na ovaj način prekraćuju vreme.

LUKA JOVIĆ PROSLAVLJA PRVI ROĐENDAN SINU JEDINCU! Iskeširao HILJADE EVRA, a tek kad čujete KO ĆE PEVATI... SOFIJA NIJE POŽELJNA?!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
običan

pre 4 godine

Na šta ova brate liči....momak gde ti je oko?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija