• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr, Informer.rs

16.04.2020

14:45

KAO DA MU JE STAKLO SEKLO PLUĆA! Supruga preminulog pevača od KORONE, priznala kroz kakav PAKAO su prošli!

Estrada

KAO DA MU JE STAKLO SEKLO PLUĆA! Supruga preminulog pevača od KORONE, priznala kroz kakav PAKAO su prošli!

Podeli vest

Nije mogao da se izbori sa opakim virusom.

Hrvatski pevač Željko Lapec tri i po nedelje je vodio bitku sa koronavirusom. Kako boljitka nije bilo, pevač je preminuo, a njegova supruga za medije govori o paklu kroz koji su svi prošli, jer su se zarazili, kao i o tome kakve je nevolje prošao njen suprug.

- Vratili smo se iz Austrije i Željko je dobio visoku temperaturu. Inače je imao astmu, a tad mu se pogoršalo disanje. Hitna ga je odvezla u bolnicu - rekla je Zvjezdana Lapec, supruga preminulog hrvatskog pevača Željka.

ANA (13) SILOVANA I UBIJENA DOK JE MAJKA BILA U KUPOVINI ZA KARANTIN! Jeziv zločin u Meksiku, ubica i dalje na slobodi!

Kako Zvjezdana priča za hrvatske medije, Željko je odmah stavljen na respirator. Dobio je sepsu, pa bolničku infekciju. Otkazali su mu, kaže, i bubrezi, te je stavljen na dijalizu. Ni u jednom trenutku Željka nije mogla da ga obiđe i sve informacije dobijala je od lekara i sestara.

Foto: printscreen you tube

- Prestali su da mu daju sedative. Mislili su da će se probuditi. Nije, jednostavno je zaspao - rekla je udovica preminulog pevača.

Pre mesec dana posetili su, kaže, sina Dominika koji je kao konobar radio u Austriji. Simptomi su počeli da se javljaju kad su se vratili kući. Koronom je bila zaražena skoro cela porodica.

- Mama, svastika, ćerka, ja... Svi smo bili pozitivni. Sedam dana bila sam u bolnici i svi smo se izvukli, svi smo sad negativni. Sin je još u samoizolaciji. Jedino moj Željko nije uspeo - priča neutešna Zvjezdana.

- Pamtiću ga po tome koliko nas je voleo i čuvao. Porodica mu je bila jako važna. Uvek je pronalazio rešenja za probleme koje smo imali. I to s osmehom. Sve je, pa i najteže situacije, okretao na šalu. Čuvao nas je, nosio kao kap vode na dlanu - govori udovica.

PREMINUO HRVATSKI MUZIČAR! Nije izdržao borbu s koronavirusom!

Nije se ljutio na zadirkivanje prijatelja da je najmlađi deda na estradi. Njegova ćerka Tamara rodila je Željkovu unuku Saru kad joj je bilo samo 15 godina. Željko je tad imao 42. Ponosio se prvom unukom, brojio prve zubiće, pratio prve korake. Svima je pričao samo o njoj. Svi njegovi prijatelji sad su uz nju, Željkovu porodicu.

Pevač Aimir Kazić Leo je bio jako blizak sa Željkom Lapecom. Dok je bio u bolnici, svaki dan se čuo s njegovom suprugom, hrabrio je i tešio da će sve biti dobro, ali nažalost nije bilo tako.

- Govorio mi je da ima koronu, da oseća kao da ga seče staklo u plućima. Mislio sam da se šali sa mnom. Drugi dan mi se nije javio. Tad je već Hitna došla po njega - rekao je Amir Kazić Leo.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija