• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs, Informer.rs

18.04.2020

18:10

''MOGLA JE DA ME KOŠTA BRAKA!'' Tanja Savić je pre sadašnjeg supruga VOLELA OVOG OŽENJENOG KOLEGU!

Estrada

''MOGLA JE DA ME KOŠTA BRAKA!'' Tanja Savić je pre sadašnjeg supruga VOLELA OVOG OŽENJENOG KOLEGU!

Podeli vest

Ovo je bila pevačicina tajna

Pevačica Tanja Savić se trudila da sve njene ljubavne veze pre sa sadašnjim suprugom Dušanom Jovančevićem budu daleko od očiju medija. Tanja je bila u vezi sa Darkom Filipovićem, a pre njega volela je Bađija, folk pevača čije je ime Stanko Nedeljković i on je sam priznao da ga je umalo koštala braka.

KAKVA MAČKA! Kija se sunčala, pa pokazala svoje OBLINE, sve GRMI na njoj, a evo ko joj je pravio društvo! (VIDEO)

Prema Bađijevim rečima, on je pre nekoliko godina bio je u vezi sa pevačicom i jednom prilikom javno priznao svoj blizak odnos sa Tanjom Savić, što mu je ugrozilo brak.

Foto: printscreen

- Molim vas o njoj nemojte ništa da me pitate! Jesam pričao o vezi sa Tanjom i zbog toga sam mogao da se razvedem, mogla je da me košta braka. Jedva sam se tada pomirio sa ženom, molio je da ne podnese papire za razvod braka. Rekla mi je ako još jednom pomenem Tanjino ime – odmah razvod! Ne mogu i ne smem da pričam ništa, razumite me! - objasnio je pevač davne 2014. godine.

 

Nakon Bađija, Tanja je uplovila u vezu sa još jednim kolegom, Darkom Filipovićem, sa kojim danas nije u dobrim odnosima zbog njegove izjave da ga ne bi začudilo da se Tanja nekada snimala tokom intimnih odnosa.

Foto: Printscreen You Tube

A Bađi i Tanja upoznali su se dok se pevačica takmičila u „Zvezdama Granda“. Nakon upoznavanja brzo su uplovili u ljubavnu romansu, koja je trajala dve godine, a raskid se dogodio kada se Tanja smuvala sa Darkom Filipovićem. U tom periodu, Savićeva je na pitanje da li ima dečka odgovarala potvrdno, ali nikada nije želela da otkrije njegov indetitet.

BIVŠA TAŠTA GA TUŽI!? Anabelina majka PODNOSI PRIJAVU protiv Gagija! Denser ovo NIJE SMEO DA KAŽE?

Podsetimo, Tanja je navodno u četvrtak prijavila svog supruga Dušana Jovančevića za zlostavljanje, a kako je ova vest sve zabrinula, oglasio se pevačicin PR koji je istakao da je razlog zbog kojeg je Tanja posetila policiju zabravo pljačka stana. Vest o ovome pročitajte ovde. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija