• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

19.04.2020

13:47

DARA SA SINOM KRŠI POLICIJSKI ČAS?! Pevačica BEŽALA OD POLICIJE, SAKRILA SE ISPOD DŽAKA ZA SMEĆE - Isplivao hit snimak! (VIDEO)

Estrada

DARA SA SINOM KRŠI POLICIJSKI ČAS?! Pevačica BEŽALA OD POLICIJE, SAKRILA SE ISPOD DŽAKA ZA SMEĆE - Isplivao hit snimak! (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica je sa sinom snimila klip koji je nasmejao sve na društvenim mrežama

Pevačica Dara Bubamara je uvek imala poseban odnos sa svojim sinom Konstantinom, a ovog puta je dokazala da je širokih shvatanja. Ona je na Instagramu okačila snimak kako beži sa sinom od policije pošto se našla van kuće u vreme policijskog časa, ili je bar tako iscenirano.

DARA BUBAMARA IMA MOMKA ZA IZOLACIJU! Pevačica BEZ DLAKE NA JEZIKU otkrila kako provodi VREME U KARANTINU!

Foto: printscreen instagram

Fanovi su bili iznenađeni, a onda su shvatili da je snimak nastao kada je kretanje bilo dozvoljeno, i da je u pitanju montaža koju je napravio njen sin, uz zvuke policijske sirene. 

NIJE VAŽNO DA LI MU JE MALI ILI VELIKI! Dara Bubamara otkrila kakav S*KS VOLI - ja sam ZVER, u krevetu još veća!

Foto: printscreen instagram

Dara se toliko posvetila snimanju klipa koji je završio i na društvenoj mreži Tik-tok, te se zajedno sa sinom sakrila ispod džaka za smeće. 

PA DARO, ŠTA ĆEŠ TU? Pevačica ZAVRŠILA NA NJIVI - Duva vetar, ONA SAMA - a tek kad vidite put.. (VIDEO)

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mito

pre 4 godine

Daro, tvoj postupak me nije iznenadio. Dalji komentar bi bilo vređanje prvenstveno mene, a na taj nivo nemam nameru da se spuštam.

Miki

pre 4 godine

Tamo joj je i mesto.rugoba i sramota za nas narod. prosta sa osnovnom skolom,koja ne ume ni da se izrazava isim onog odvratnog smeha mesto govora.zali boze i ovog prostora za nju.

Lola

pre 4 godine

Nije se ona sakrila vec pronasla mesto gde pripada.Samo tako nastavi.

Slobodan gradjanin

pre 4 godine

Dar je mesto u smeću odlično našla pravo mesto gde pripada.

milankukic

pre 4 godine

ma videla da u poslednje vreme nema je nigde i napravila so koji je neko snimio budala

Rade

pre 4 godine

Dara ima ovolikog sina ????? I on najverovatnije, gleda mamine slike...... Dara, dno dna .....

Jovan

pre 4 godine

Daro neznam kome si više intresntna a to što si snimila još neka glupost isto kao golotinja sex samo zadvoljavanje tuga što si izgleda i sina napravila takvim kao što si ti srami se !

Dragan

pre 4 godine

Sta reci bruka I sramota za drzavu I grad u kome zivi

Bozinjo

pre 4 godine

Ja sam u Futogu u komšiluku i tvrdim vam da je (sad ću lagati) pre 2 ili 3 dana išla na Dunav da šeta ili šta već i to u vreme zabrane.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija