• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.05.2020

12:13

TUGA! PREMINUO TED IZ SERIJE KOJU SMO SVI VOLELI! Glumac saznao da je bolestan nakon što je POSTAO OTAC

Estrada

TUGA! PREMINUO TED IZ SERIJE KOJU SMO SVI VOLELI! Glumac saznao da je bolestan nakon što je POSTAO OTAC

Podeli vest

Sem Lojd, kojeg široka javnost pamti kao Teda Beklanda iz serije "Stažisti", navodno je nekoliko nedelja pošto mu se žena porodila saznao da boluje od opake bolesti. Strani mediji navode da je u pitanju bio tumor na mozgu, a da se vremenom proširio i na druge organe. Njegov agent potvrdio je vest o smrti u petak, ali detalji još uvek nisu poznati

Glumac je umro u 57, a brojne kolege oprostile su se od njega na društvenim mrežama. 

Pored "Stažista", oduševio je mnoge i u "Sajnfeldu", "Malkolmu u sredini", kao i "Očajnim domaćicama". 

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

AUTOR SERIJE "SIMPSONOVI" REŠAVA MISTERIJU! Ko je upucao gospodina Bernsa?
Kultura

AUTOR SERIJE "SIMPSONOVI" REŠAVA MISTERIJU! Ko je upucao gospodina Bernsa?

Postoji mnogo misterija u televizijskim serijama i filmovima, a ovo je jedna od njih. Epizoda "Ko je upucao gospodina Bernsa?" popularne serije "Simpsonovi" nervirala je gledaoce i stvarala različite hipoteze o tome ko je u tom gradu zapravo upucao ozloglašenog bogataša iz serije, jer su svi likovi bili imali razlog da učine to. A sada je pisac ove serije otklonio sumnje za dodatnu hipotezu za ovo pitanje koje je bilo predmet rasprava u pop kulturi

02.05.2020

11:10

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija