• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

07.05.2020

11:11

U S*KSU SE ŠTITIM, KAO OD KORONE! Aca Lukas priznao da je SREĆAN U LJUBAVI - Sa Sonjom sam u ODLIČNOM ODNOSU

Estrada

U S*KSU SE ŠTITIM, KAO OD KORONE! Aca Lukas priznao da je SREĆAN U LJUBAVI - Sa Sonjom sam u ODLIČNOM ODNOSU

Podeli vest

Uživa i odmara u karantinu, redovno viđa ćerkicu Viktoriju

Aca Lukas bez dlake na jeziku otvorio je dušu i emotivno je govorio o svojoj ćerkici Viktoriji, otkrio je u kakvim je odnosima sa bivšom suprugom, ali i priznao da su mu se pomalo smučili nastupi i život u koferima, te da je vreme da se malo više posveti sebi.

Prvobitno je pitan da podeli sa svima kako mu se čini situacija oko nastupa i koronavirusa, da li se plaši da će ih biti manje.

- Uopšte se ne uzbuđujem. Kako svima tako i meni, ne mogu da kukam jer bi me bilo sramota. Mnogima je gore nego što je meni, pa ćute. Bilo bi glupo da ja nešto jedem go*na. Mnogo smo radili, to je sve prokleto, tek sada to vidim kada smo svi povukli ručnu. Umetnost života je da ne budeš rob ničega, posebno ne para. Moji prijatelji su pre početka ove pandemije svakog petaka išli da se provode, a ja sam, s druge strane, bio po aerodromima i nastupima, nije to poenta priče.

Foto: Printscreen You Tube

Kako provodiš vreme u karantinu?

- Meni je ovo dobrodošlo da ne radim. Mi, pevači, živimo od vikenda do vikenda, sve je to prokleto i te pare su proklete. Ovaj karantin mi je otvorio oči. Kada se vratimo u normalu, menjam ritam posla potpuno. Nikada više neću raditi toliko mnogo kao što sam do sada to činio.

Prvi koncert sa tvoje terase bio je pun pogodak, ali i drugi je izazvao veliku pažnju jer si pevao pesme za svoju dušu. Pojedini su objavili da ga je prekinula policija?

- Oni što pričaju takve gluposti su tuženi, o njima baš ne želim da pričam.

Brena je dan posle tebe održala koncert ispred Skupštine grada Beograda, da li si to ispratio?

- Nisam gledao koncert jer ne slušam njenu muziku i imao sam neke druge, pametnije stvari da radim. S druge strane, siguran sam da je bio veliki broj ljudi koji su to ispratili jer je ona velika zvezda. Toliko od mene o Breni, ona je za mene tačka.

Foto: printscreen instagram

Kad smo kod Brene, da li postoji uslov pod kojim bi se vratio u "Zvezde Granda"?

- Mislim da je od mene bilo dosta. Nisam gledao "Zvezde Granda" ni kada sam ja bio član žirija, a ne pratim ni sada. Otišao sam u onom trenutku kada sam pomislio da sam dosadio ljudima. Mislim da se sada manje gleda ta emisija, ne zato što mene nema nego zato što je taj format ljudima dosadio. Imao sam ja razmirice sa Sašom, ali nisam otišao zbog toga. Ne razmišljam više o tome, to je za mene jedna lepa stvar koju sam radio i tu se priča završava.

Da li viđaš ćerkicu Viktoriju?

- Ona je moja princeza, obožavam da provodim vreme sa njom. Kada su moja deca u pitanju, ništa mi nije teško. Najčešće idem ja kod nje da je ne bih mučio da dolazi kod mene i njoj ne smeta što ne izlazi napolje. Uči nemački jer ide u nemačku školu, pa joj pomažem. Stalno radimo domaće zadatke.

Znači, odnos sa Sonjom je dobar, pošto se svašta pisalo?

- Sada je odličan, sve je tu super. Stalno viđam Viktoriju i to je najbitnije.

Foto: Insajder/Zoran Sinko

Pričalo se i da nisi plaćao alimentaciju na vreme?

- A ko to kaže? Sonja se nikada nije žalila.

A tvoj ljubavni život, šta se tu dešava?

- Mogu samo da kažem da sam zadovoljan.

Imaš nekoga?

- Meni je bitno da sam srećan, a vi protumačite to kako želite.

Da li se štitiš u sek*u kao što se štitiš od koronavirusa?

- Da, da, sve je pod zaštitom, ne brinite (smeh)

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija