• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.05.2020

16:00

PRINOVA U DINČINOJ PORODICI! Pevač i njegova supruga dobijaju drugo dete! (VIDEO)

Estrada

PRINOVA U DINČINOJ PORODICI! Pevač i njegova supruga dobijaju drugo dete! (VIDEO)

Podeli vest

Njihova porodica biće bogatija za još jednog člana.

Pevač Milan Dinčić Dinča i njegova supruga Jelena će uskoro dobiti i drugo dete. Naime, ovaj par je već dobio sina Vukana, a sada će njihova porodica postati bogatija za još jednog člana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

?????

Објава коју дели J E L E N A D I N Č I Ć (@_jelena_dincic) дана 18. Апр 2020. у 11:09 PDT

 

(VIDEO) HAOS U BELOJ KUĆI! ŽESTOKA SVAĐA - Bora Santana na IVICI NERAVA, rešio da ZAGORČA ŽIVOT njoj: RETARDU bezobrazni...

Jelena i Dinča su sada obelodanili kog pola je njihovo drugo dete i to na veoma specifičan način. Naime, Dinčina supruga je probušila balon, a iz njega je izletelo mnoštvo rozih balona i tako su saznali da Jelena nosi devojčicu. 

- Mi. Blagosloveni, presrećni! - napisala je Jelena u opisu ovog videa. 

NEVIĐENI SKANDAL! Deda Milojko doneo KONAČNU ODLUKU! Evo ko će dobiti NJEGOVO IMANJE!

 
 
 
 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija