• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ATV

24.06.2020

18:03

NE ŽELIM OVO NIKOME DA SE DESI! Tijana Ajfon IZAŠLA IZ PRITVORA - evo kako IZGLEDA posle skoro 30 DANA! Prva izjava o danima IZA REŠETAKA (VIDEO)

Estrada

NE ŽELIM OVO NIKOME DA SE DESI! Tijana Ajfon IZAŠLA IZ PRITVORA - evo kako IZGLEDA posle skoro 30 DANA! Prva izjava o danima IZA REŠETAKA (VIDEO)

Podeli vest

Iskreno progovorila o svemu.

Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, puštena je iz pritvora. Ona je danas napustila KPZ Bijeljina i dala prvu izjavu za medije

- Posle nepunih 30 dana izašla sam napolje. Iskreno, nije lako. Ko kaže da je lako laže. Zahvaljujući KPZ Bijeljina i svim zaposlenima tamo, meni je ovaj pritvor bio laganije jer su svi ljudksi poneli prema meni. Hvala im na tome, ovo im nikada neću zaboraviti - priča Tića za ATV i dodaje:

- Što se tiče iskustva, ovo je jedna velika škola i ne želim ovo nikome da se desi. Ja sam jedna kolateralna šteta. Svakome je moglo da se desi da ode na žurku, da je tamo neko ko ne treba, da upadne policija. Igrom slučaja ostala sam ja, ali hvala Bogu uz dobar tim advokata ja sam na slobodi. Da nije bilo njih, ja ne znam šta bi bilo - završava starleta.

Kako sada izgleda i prvi snimak posle pritvora, pogledajte ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gedza

pre 4 godine

sta si mislila, da se bavis kriminalom do kraja zivota...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija