• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.06.2020

18:09

SKANDAL! Kija Kockar POSVAĐALA DVE PEVAČICE - Pljušte TEŠKE REČI! ''Građena je kao dečak...'' Jedna od njih se OGLASILA I NAPRAVILA HAOS!

Estrada

SKANDAL! Kija Kockar POSVAĐALA DVE PEVAČICE - Pljušte TEŠKE REČI! ''Građena je kao dečak...'' Jedna od njih se OGLASILA I NAPRAVILA HAOS!

Podeli vest

Rat na društvenim mrežama!

Pevačica Indi Aradinović je pomamila fanove pevačice Kije Kockar koja je najavila duet sa Đanijem. Indi je ispod te konkretne objave stavila emotikone smeha, a lajkovala je i par komentara koji ne pišu lepo o Kockarevoj. Deblji kraj je na kraju izvukla Katarina Živković koja je nerazdvojna sa Kijom, a kao prava drugarica je čestitala Kockarevoj na duetu gde je Indi lajkovala negativne komentare koji su se nizali.

Foto: printscreen instagram

NAPUŠTAJU BELU KUĆU! Anabela i Luna ODLAZE - Donele bitnu odluku! OVO ĆE PROMENITI NJIHOV ODNOS, Marko će ostati sam! (VIDEO)

Nju smo odmah pozvali da nam prokomentariše spornu situaciju.

Foto: instagram/katarina_zivkovic_official

- Što bih ja komentarisala takve stvari. Tražite komentar od onih koji se bave takvim stvarima , ja to ne radim,nikada nisam radila, a i nikada nisam nasedala na te jeftine provokacije da bi se neko promovisao i da bi se o njemu pisalo - rekla je Katarina.

Indi se nije tu zaustavila pa je komentarisala Kiju Kockar i indirektno iznela stav o novom duetu sa Đanijem, ali i okarakterisala Kijinu konstituciju kao jednog dečaka.

Foto: printscreen instagram

 

Kako će se ovaj sukob odvijati, ostaje da pratimo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija