• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

27.06.2020

07:00

POSTAO PRODUCENT! Filip Živojinović UPLIVAO U FILMSKE VODE - Prijin muž SARAĐUJE SA MNOGIM POZNATIM GLUMCIMA!

Estrada

POSTAO PRODUCENT! Filip Živojinović UPLIVAO U FILMSKE VODE - Prijin muž SARAĐUJE SA MNOGIM POZNATIM GLUMCIMA!

Podeli vest

Filip Živojinović sa rediteljem Petrom Pašićem priprema film i seriju "Čudesna godina"*

Filip Živojinović snima film i TV seriju "Čudesna godina"! Sin Bobe Živojinovića i suprug Aleksandre Prijović producent je ovog mjuzikla, koji će koštati neverovatnih milion evra.
Filip sa rediteljem Petrom Pašićem uveliko radi na filmu, čija će premijera biti u decembru 2021. A ako "Čudesna godina" bude bioskopski hit, postaće i TV serija.

PRIJA I FILIP PROSLAVILI GODIŠNJICU BRAKA - NA POKLONIMA NISU ŠTEDELI! Pevačica se prisetila PRVOG POLJUPCA, a evo da li planiraju još DECE!

Foto: Informer dn

- Petar i ja smo otvorili producentsku kuću "Miracle Year Media", koja će snimati igrane filmove, TV serije... Radimo na mjuziklu koji će vizuelno izgledati kao holivudski filmovi. Naš film je na javnom konkursu osvojio prvo mesto za najbolji scenario i najbolji film sa komercijalnim potencijalom, pa smo od Filmskog centra Srbije dobili 200.000 evra. U pregovorima smo sa partnerima i sponzorima, jer moramo da nađemo još neku finansijsku pomoć, pošto će nas ovaj projekat koštati milion evra. Ako dobro prođe u bioskopima, planiramo da napravimo i seriju! - kaže Živojinović.

PRIJA I FILIP SLAVE GODIŠNJICU BRAKA! Živojinović iznenadio pevačicu, ona mu UZVRATILA OVIM GESTOM, čestitke pristižu sa svih strana!

Foto: instagram: aleksandra prijović

Filip veruje da će to biti najuspešniji komercijalni film ikada.
- To bi mogao da bude regionalni blokbaster i jedan od najambicioznijih filmova koji su napravljeni u Srbiji. Ekipa je maksimalno posvećena, radimo po devet-deset sati dnevno - priča Filip i dodaje da ne zna ko će u mjuziklu dobiti glavne uloge:
- Ugovore još nismo potpisali, zato ne mogu da otkrivam imena glumaca. Jedino mogu da kažem da će koreograf biti Milan Gromilić i da snimanje počinjemo početkom sledeće godine, a premijera je krajem 2021.

Foto: Public

PRIJA ZAVRŠILA NA OPERACIONOM STOLU! Ekskluzivne HIT FOTKE ispred klinike - OTIŠLA POD NOŽ, Filip za to nije ni ZNAO! (FOTO/VIDEO)

U mjuziklu će se naći evergrinovi iz bivše Jugoslavije, ali u novim aranžmanima.
- Moj veliki prijatelj Kiki Lesendrić dozvolio nam je da koristimo pesmu "Svet je lep kada sanjamo", a za ostale numere smo u pregovorima sa brojnim autorima - priča Živojinović.
Osim "Čudesne godine", Filipova i Petrova produkcijska kuća sprema film za strano tržište.
- Živeo sam pet godina u Los Anđelesu i poznajem ljude iz sveta filma, kao i Petar. To ćemo iskoristiti da projekte produciramo u Srbiji, ali da ih plasiramo na strano tržište. Pored toga, spremamo i nekoliko tok-šou formata i igranih serija, koje ćemo uskoro ponuditi televizijama - završava priču Živojinović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Romi se sećaju pakla koji su pre 25 godina doživeli na Kosovu i Metohiji: Kuće im spaljivane, proganjani su i proterivani
Politika

Romi se sećaju pakla koji su pre 25 godina doživeli na Kosovu i Metohiji: Kuće im spaljivane, proganjani su i proterivani

U francuskom gradu Troyesu održana je ceremonija obeležavanja Dana sećanja na stradale, prognane i nestale Rome na Kosovu i Metohiji. Burhan Osmani, organizator i inicijator ovog događaja, podsetio je prisutne na teške okolnosti u kojima su se Romi našli tokom rata na Kosovu i Metohiji u drugoj polovini 1990-ih godina, kada su Albanci hteli da otcepe južnu srpsku pokrajinu.

21.06.2024

19:42

Otkriveno! Evo kada će biti izabran novi gradonačelnik Beograda!
Politika

Otkriveno! Evo kada će biti izabran novi gradonačelnik Beograda!

Predsednik Skupštine Grada Beograda, Nikola Nikodijević, zakazao je 2. sednicu Skupštine grada Beograda za ponedeljak, 24. jun, u 10 časova. Mesto održavanja sednice je zgrada Skupštine grada na Trgu Nikole Pašića 6, u velikoj sali u prizemlju. Na dnevnom redu ove sednice naći će se izbor gradonačelnika Beograda, zamenika gradonačelnika i članova Gradskog veća.

21.06.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

I Srbija ima Brione! Evo gde se nalaze
Srbija

I Srbija ima Brione! Evo gde se nalaze

Brioni su nacionalni park i čuveno hrvatsko letovalište koje čine nekoliko ostrva i danas se pominje kao omiljeno mesto za odmor Josipa Broza Tita. Ali, i Srbija ima Brione...

20.06.2024

17:51