• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

03.07.2020

16:14

"DOŠAO SAM S KOSOVA, NISAM IMAO NI ZA KROFNU" Đaniju PUK'O FILM - Zapušio usta hejterima, a evo šta kaže o UNUČETU!

Estrada

"DOŠAO SAM S KOSOVA, NISAM IMAO NI ZA KROFNU" Đaniju PUK'O FILM - Zapušio usta hejterima, a evo šta kaže o UNUČETU!

Podeli vest

Uskoro postaje deda!

Radiša Trajković Đani uskoro će postati deda - njegov sin Miloš Trajković i devojka čekaju bebu, a svadbeno veselje je otkazano zbog koronavirusa.

MNOGO SE KAJE! Lepa Brena se OGLASILA - Neće sebi oprostiti što... KOME JE UPUTILE BRUTALNE REČI?!

Folker će organizovati veselje kad sve prođe, a do tada biće posvećen pripremama za dolazak unučeta na svet.

Foto: printscreen instagram/djanimusic

- U decembru nam stiže novi član porodice. Ja se radujem kad vidim kuče na ulici, a ne detetu, i to mom unučetu. Ja sam s Kosova i mi to sve na vreme uradimo, oženimo se, dobijemo decu i unučiće, pa možemo u njima da uživamo kako dolikuje. Rekao sam sinu: "Neka je dete živo i zdravo, samo da ne bude nisko na dedu". Od mene deca nema šta loše da nauče. Mogu samo da budu vredni i dobri ljudi, kao što su i moja deca - kaže pevač, a morao je da prokomentariše i kritike koje dobija od naroda.

ZVEZDA GRANDA BOLUJE OD RAKA! Ostala bez kose - ''PLAKALA SAM TRI DANA BEZ PRESTANKA!'' Oglasio se Đorđe David!

Foto: TV Pink printscreen

- Preko svi rade sve i svašta. Pa ne mogu svi da pevaju, da budu direktori. Kažu: "Lako je Đaniju", a gde su svi bili kada je Đani došao s Kosova? Tada nisam imao ni za krofnu. Sve sam sam stekao po belom svetu, pa me nema kući po dva meseca. Sve dok se nisam oznojio, nisam ni zaradio. Nikad nisam bio samoživ, kao sve meni, a ko šiša decu. Meni je porodica na prvom mestu - poručio je pevač.

ZVEZDA GRANDA BOLUJE OD RAKA! Ostala bez kose - ''PLAKALA SAM TRI DANA BEZ PRESTANKA!'' Oglasio se Đorđe David!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija