• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.07.2020

18:24

GRLIMO TE U SNOVIMA! Porodica PREMINULE MISICE objavila čitulju koja KIDA SRCE, uskoro se navršava godinu dana od njene smrti!

Estrada

GRLIMO TE U SNOVIMA! Porodica PREMINULE MISICE objavila čitulju koja KIDA SRCE, uskoro se navršava godinu dana od njene smrti!

Podeli vest

Velika tuga.

Prelepa misica Dijana Milojković preminula je 22. jula prošle godine u svojoj 33. godini, nakon duge i teške borbe sa opakom bolešću. Ona je vodila bitku sa rakom nekoliko godina, a pritom uspevala da zadrži osmeh na licu i da pomogne onima koji dele njenu sudbinu. 

LEŠ JOJ PLUTAO JEZEROM! Pronađena NAJA RIVERA, zvezda serije ''GLEE'' uprkos petodnevne potrage - TUŽNE VESTI!

Porodica je objavila čitulju kojom je obavestila sve da godišnji pomen obaviti u subotu 18. jula na groblju u Ćupriji, gde lepa misica počiva. Najmiliji ne mogu da prebole njenu smrt, a poruka koju su ostavili na čitulji kida srce. 

Foto: printscreen instagram/mmmilasin

- Najlepšice naša voljena, anđele dragi, sa ponosom te pominjemo, grlimo te u snovima i mislima, volimo te svom dušom - zauvek. Tvoji najmiliji - piše na čitulji.

VELIKA TUGA! PREMINUO JE! Bivši zadrugari se OPRAŠTAJU, SVI U SUZAMA... I Dušica! Na dan FINALA ZADRUGE! Mnogi su sarađivali sa njim (FOTO)

Podsetimo, Dijana je bila u dugogodišnjoj vezi sa bivšim zadrugarom Stefanom Karićem, koji i dalje ne može da prežali smrt voljene misice. 

Foto: printscreen/tvpink

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija