• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

06.08.2020

19:28

EVO KADA I GDE ĆE BITI SAHRANJENA ISIDORA BJELICA! Oglasio se Lav Pajkić i otkrio DETALJE!

Estrada

EVO KADA I GDE ĆE BITI SAHRANJENA ISIDORA BJELICA! Oglasio se Lav Pajkić i otkrio DETALJE!

Podeli vest

Isidora Bjelica je preminula u Beogradu u sredu, 5. avgusta u 52. godini od raka.

Poznata spisateljica Isidora Bjelica juče je izgubila dugogodišnju, najtežu bitku sa opakom bolešću, a njena porodica, prijatelji, kao i svi oni koji su je poznavali potreseni su zbog njenog odlaska. Isidorin sin Lav Pajkić sada se oglasio i otkrio kada i gde će biti sahranjena Isidora.

Foto: Printscreen You Tube

- Veoma je teško organizovati sahranu u vreme epidemije... Komemoracija će biti održana u subotu u 12 časova u maloj sali Sava centra, dok će sahrana biti istog dana, a moja majka biće sahranjena u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju - otkrio je Lav Pajkić.

(FOTO) Evo kako izgleda ZGRADA u kojoj je juče PREMINULA Isidora Bjelica! U njoj je književnica provela POSLEDNJE TRENUTKE ŽIVOTA!

Isidora Bjelica je preminula u Beogradu u sredu, 5. avgusta u 52. godini od raka, a iza sebe je ostavila supruga Nebojšu Pajkića i decu Lava Grigorija i Vilu Evangelinu. Autor je više od 40 knjiga posvećenih različitim generacijama, i autor više pozorišnih komada i radio drama.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nada

pre 4 godine

Nije bila klasicna spisateljica vec zena satkana od puno humora iz koga je proizilazila istina o tome kakvi smo i kako i na koji nacin se ponasamo - nije se uvijala i ulagivala. Drago mi je da ce biti sahranjena u Aleji zasluznih gradjana. Nadam se da ce ovoga puta izostati nepristojni komentari i da ce Isidora pocivati u miru !

sledeća vest

Vesti

TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)
Live TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)

U emsiji "Info dan" gostovali su Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM i Ljubomir Marić, bivši narodni poslanik. Oni su govorili o značaju mosta na Ibru i zbog čega je za Srbe toliko važno da most ostane zatvoren. Uživo u program javio se i dopisnik Informera Lazar Stević koji je govorio o tome kakva je trenutna situacija na mostu na Ibru.

14.08.2024

15:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija