• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.08.2020

11:55

STARIJA ĆERKA SE UDALA ZA MILIONERA! Majku Suzanu nije ZVALA NA VENČANJE, a evo i ZAŠTO! Mlađu ćerku upoređuju sa Anđelinom Džoli

Estrada

STARIJA ĆERKA SE UDALA ZA MILIONERA! Majku Suzanu nije ZVALA NA VENČANJE, a evo i ZAŠTO! Mlađu ćerku upoređuju sa Anđelinom Džoli

Podeli vest

Prava je lepotica!

Starija ćerka voditeljke Suzane Mančić, Teodora Kunić, tajno se udala u Las Vegasu za 20 godina starijeg biznismena, ali se nakon nekog vremena i razvela.

ŠOK - DIDI OSTAVILA ROĐENO DETE KOD KUĆE i OTIŠLA NA MORE! Beba nema ni MESEC DANA, a ovako će je NADGLEDATI!

Ono što je zaniljivo jeste to da su njih dvoje iznenada rešili da izgovore sudbonosno "da", a pritom Suzanu nisu obavestili o tome.

Kako se pričalo, Mančićeva je tek nakon završene ceremonije u Las Vegasu saznala da joj se ćerka udala, zbog čega je bila u šoku.

ZAVRŠILA U BOLNICI, U TEŠKOM STANJU! Zerina u ZAVOJIMA - PRETUČENA! JEZIVE MODRICE! Reagovala policija zbog UŽASA (FOTO)

- Suzani je bilo žao što nije bila na venčanju ćerke, a posebno joj je bilo krivo što uopšte nije znala da će se Teodora udati. Međutim, ona joj je objasnila da su njih dvoje naprasno odlučili da se venčaju u Americi i da će organizovati veliku svadbu u Beogradu - rekao je izvor blizak voditeljki.

Foto: printscreen instagram/suzanamancicofficial

Ipak, brak Suzanine ćerke sa imućnim Amerikancem nije potrajao, te su odlučili da stave tačku na ljubav. Prošle godine se Teodora razvela, a kako se navodilo glavni razlog za krah bračne zajednice su bile nepremostive razlike u karakteru između njih dvoje i sve češće nesuglasice koje su imali.

MAJA BEROVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU! Od ovog hita je NAJVIŠE ZARADILA, a evo šta kaže o DUETU SA CECOM - Drugarice smo, treba nam DOBRA PESMA!

Voditeljkine ćerke privlače veliku pažnju medija svojim izgledom, a za mlađu Suzaninu ćerku kažu da je preslikana Anđelina Džoli.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija