• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv.rs

19.08.2020

17:58

VIKI MILJKOVIĆ PROŠLA KROZ PORODIČNU DRAMU! Sin joj je prvo dobio TEMPERATURU, a onda je usledio ŠOK! "Zapomagao je..."

Estrada

VIKI MILJKOVIĆ PROŠLA KROZ PORODIČNU DRAMU! Sin joj je prvo dobio TEMPERATURU, a onda je usledio ŠOK! "Zapomagao je..."

Podeli vest

Pevačica o ovome retko priča!

Folk pevačica Violeta Viki Miljković danas živi u luksuzu i ima srećnu porodicu, ali nije joj uvek bilo lako.

Naime, pre nekoliko godina doživela je pravu porodičnu dramu kada njen sin Andrej nije mogao da stane noge.

(FOTO) SUPRUG NIKOLINE PIŠEK POKAZAO SAT OD 30.000 EVRA! Evo šta se dešava nakon skandala u Hrvatskoj

Zdravstveno stanje pevačicinog sina se pogoršalo, imao je povišenu temperaturu, stopala su mu se zgrčila, a potkolenice bile tvrde kao kamen, pričala je pevačica.

- Andrej je nekoliko dana imao temperaturu koju nikako nismo mogli da skinemo sirupima, kupanjem, rakijskim oblogama… Nije pomogao nijedan zvanični ili bapski lek. Išli smo kod lekara, uradili analize krvi i to je trajalo nekoliko dana, a onda je temperatura spala i to je bilo prvo veče da je Andrej normalno spavao. Taman kada sam pomislila da je sve prošlo, probudio me njegov plač: zapomagao je kako ne može da stane na noge. Ti trenuci su bili strašni – ne ponovilo se! - rekla je Viki za "Story" 2015. godine.

Kako je navela, bilo joj je jasno da je reč o mišićnom spazmu, ali nije mogla da shvati zašto se dešava u oba donja ekstremiteta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija