• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IDJ

21.08.2020

18:14

TREBA RADITI KAKO TI SRCE KAŽE! Andreana je ušla u vezu sa OŽENJENIM muškarcem, a evo šta je rekla o njihovom ODNOSU!

Estrada

TREBA RADITI KAKO TI SRCE KAŽE! Andreana je ušla u vezu sa OŽENJENIM muškarcem, a evo šta je rekla o njihovom ODNOSU!

Podeli vest

Nikad iskrenija!

Kao što je svima već poznato, pevačica Andreana Čekić uplovila je u romansu sa Markom Miloševićem dok je još bio oženjen.

Nakon toga, njegova žena Marina je optužila pevačicu da je njenom detetu "ukrala oca".

''SPUSTI JOJ SLUŠALICU!'' Tanjina SVEKRVA umešala prste - Pevačica pozvala SINA MAKSIMA, baba mu ZABRANILA da priča sa MAJKOM!

Da Andreani nije bilo lako da se nosi sa tim prizanaje, te i da i dalje nosi tu etiketu.

- O meni nema realno šta ružno da se kaže. Ja sam neko ko je uvek iskren i otvoren. Čak i kada su pisali da sam otela tuđeg muža, to je samo natpis. Naravno, jako je ružno kada dobiješ etiketu, teško da možeš da se rešiš toga. Međutim, nisam davala izjave, niti sam demantovala niti potvrdila - rekla je Čekićeva i dodala:

- Markov i moj brak je bio pri kraju, jer da nije tako ne bi se našli, to je normalno. U životu treba raditi kako ti srce kaže.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
BorisDe

pre 3 godine

Naduvana, arogantna Andreana, odbojna na prvi pogled i samo je pokazala kakva je, cepaju je oženjeni muškarci jer normalnog sa svojim stavom i ponašanjem ne bi mogla da nadje. Bruka i sramota Srbije.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija