• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ - A. MILIĆ

10.09.2020

07:20

SAD PEVAJ MILU, OVDE NEĆEŠ MOĆI! Srpske televizije ZABRANILE Jadranku Barjaktarović!

Estrada

SAD PEVAJ MILU, OVDE NEĆEŠ MOĆI! Srpske televizije ZABRANILE Jadranku Barjaktarović!

Podeli vest

Čelnici Pinka, RTS-a i Hepija odlučili su da ne dozvole Jadranki Barjaktarović da se reklamira na nacionalnim televizijama jer je na skupu pristalica Mila Đukanovića pevala: "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije"

Srpske televizije zabranile su Jadranku Barjaktarović! Pink, Radio-televizija Srbije, Hepi i Prva rešile su da više ne reklamiraju pevačicu, koja je nastupajući na kontramitingu pristalica poraženog diktatora Mila Đukanovića u Podgorici, širila mržnju među bratskim narodima Srbije i Crne Gore! 
Crnogorka, koja se proslavila u Srbiji, na žurci je prepevala poznate stihove kako bi podišla palom režimu. Ona je pesmu Mitra Mirića "Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine" promenila u: "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije". Zatim je zapevala i "Da li će se ikad sresti Srbija i Crna Gora. Ne, nema zbora" i stavila tačku na karijeru! Vest o tome pročitajte ovde.

Foto: Printscreen You Tube/Novo jutro

Darko Lazić se STESAO, SMRŠAO 70 kilograma, a sada PROMENIO I IMIDŽ! NEVEROVATNO - jedva da ga prepoznaš! (FOTO)

OPA! Nakon ULASKA KIJINE MAJKE u "Zadrugu 4" oglasio se Sloba Radanović - evo šta kaže o BIVŠOJ TAŠTI!

- Televizija Pink osuđuje antisrpsko ponašanje Jadranke Barjaktarović. Ona je za našu izdavačku kuću "Siti rekords" snimila samo jednu pesmu, ali na našoj televiziji više neće moći da se reklamira - poručili su iz službe za medije "ružičaste televizije".
Jadranka je najčešće gostovala na Javnom servisu, učestvujući u njihovim prazničnim programima i specijalnim muzičkim emisijama. Sramnim gestom je i tu zatvorila vrata!

- RTS će uvek biti kuća za umetnike koji su svojom muzikom i svojim stavovima u javnoj sferi primer čovekoljublja. Muzika treba da nas zbližava, a ne da nas deli. Nastup Jadranke Barjaktarović u Podgorici više je bio, kako kaže njena pesma, njena noć, a ne njena zora - kaže urednica zabavnog programa RTS-a Olivera Kovačević.
Isto misli i urednik Hepi televizije Milomir Marić, koji je zgrožen folkerkinim ponašanjem.
- Ona ni ranije nije gostovala kod nas na televiziji, pa tek sad ne znam što bismo je zvali - ističe poznati novinar.

Foto: printscreen

Sa Prve televizije takođe poručuju da u njihovoj programskoj šemi nema mesta za Jadranku:
- Vrata naše kuće uvek su otvorena za sve umetnike koji bilo pesmom ili rečju šalju prave poruke, pre svega mira i saradnje. Svaka suprotna poruka, ideja ili gest sigurno zatvara ta vrata.

Jadranka: Mnogo mi je teško

Jadranka Barjaktarović se i dalje nije izvinila Srbima zbog skandala koji je izazvala na nastupu pred milogorcima! Na pitanje da li oseća potrebu da se izvini poslala nam je poruku, koju prenosimo:
- Mnogo mi je teško ovih dana, nemam snage da progovorim. Žao mi je što se sve ovo desilo zbog jedne reči, koja je mogla da se desi bilo kome. Nije mi bila namera da bilo koga uvredim, jer nisam tako vaspitana. Ne želim ni M od marketinga na ovaj način!

Popović besan na Barjaktarovićevu
Kako saznajemo, Saša Popović je posebno ljut na Jadranku, jer je karijeru započela u "Zvezdama Granda".
- Kad je saznao da je pevala na Đukanovićevom kontramitingu i vređala Srbiju, poludeo je! Oduvek je pevače učio da se nikako ne petljaju u politiku, a išao je toliko daleko da im je tražio da se ne izjašnjavaju ni kad je reč o fudbalu - da li navijaju za Crvenu Zvezdu ili Partizan. Popović smatra da treba da zabavljaju sav narod i da ga nikako ne dele. Toliko je ljut da ne želi da čuje za nju - otkriva dobro obavešten izvor.

Foto: Printscreen You Tube/Grand Online

Čelnik "Granda" ni za Informer nije bio raspoložen da govori o sramnom Jadrankinom gestom.
- Ne želim da pričam o njoj
- kratko je poručio muzički mag.

BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO! SAMO U INFORMERU! Đani Ćurčić petkom najavljuje fudbalski vikend! SVE ĆE DA GORI!

POSLE 8 DECENIJA PRVI AVION SLETEO NA GORSKI AERODROM GALOVIĆI!

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mirko

pre 3 godine

BRAVO I VELIKO HVALA KO GOD JE MOGAO TO DA UCINI!

Nebojsa iz Beograda

pre 3 godine

A visila pa drzavnim televizijama posebni Pink i Hapi dok im je odgovarala a sad kao zabranjena.

deda Raša

pre 3 godine

Pozdravljam odluke. Konačno nešto pametno i od strane Srbije. Skresali smo bar jedan pipak žirafi, da ne jpase u Srbiji a preživa u CG. I po drugim potanjima treba poastupiti isto tako.

Rade

pre 3 godine

Bravoooooooooo, televizijo,, bravooooooooo Srbijo,,,, zabraniti joj da peva i po kafanama i po splavovima, u Srbiji. Ma zabraniti joj i da boravi u Srbiji. Neka peva Milu i njegovima ! ! ! ! ! ! !

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija